Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Ogrzewanie gazowe zamiast paliwa stałego
Dzień dobry. W opisie projektu jest zaznaczone, że ogrzewanie jest na paliwo stałe. Ja potrzebuję ogrzewania gazowego. Zapytałem na grupie na facebook osób które kupiły ten projekt i powiedziano mi, że w projekcie zakupionym w styczniu jest też wersja z ogrzewaniem gazowym. Czy to prawda? Kupując p ...
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - wprowadzenie zmian
Witam interesują mnie zmiany w tym projekcie. zmiana kąta nachylenia dachu do 30 stopni wymóg warunków zabudowy. wyciągnięcie pokoju nr 8 i kuchni do bryły budynku. Wiem że państwo dajecie zgody na zmiany ale interesuje mnie jeżeli państwo by wprowadzali te zmiany przed zakupem projektu jakie doszł ...
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Poddasze użytkowe
Witam, czy istnieje możliwość adaptacji poddasza użytkowego? Tzn. podniesienie co najmniej 5 warstw ścianki kolankowej i zrobienia schodów w salonie. Ścianki działowe z gk
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Projekt Zalasek
Witam.Jestesmy z żoną zainteresowani projektem Zalasek i chcieli byśmy prosić o przesłanie kosztorysu tego właśnie projektu na adres mailowy RdzanekJakub@gmail.com.Z góry dziękujemy.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rdzanek Jakub
1
2020-06-25 12:12:47
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Gotowy dom
Dzień dobry
Mam pytanie czy jest możliwość, aby zobaczyć na żywo wybudowany dom z projektu Zalasek2.
Z góry Dziękuję i Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Agnieszka Barwik
2
2020-06-22 12:22:11
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Kosztory
Witam, czy mogę prosić o kosztorys budowy I wykończenia projektu Zalasek 2 na email ewelinalasota8@wp.pl. Z góry dziękuję.
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - budowa
Dzień dobry
czy mogę prosić o kosztorys budowy domu + wykończenie pod klucz. Mój mail syla340@wp.pl
dziękuje
Sylwia Wiklkosz
Autor:
Odp.
Ostatnia:
sylwia
1
2020-05-26 13:54:19
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - głębokość wykopu
Witam,
Czy głębokość wykopu musi być przez Państwa zmieniona w projekcie czy może być w trakcie budowy, gdyż u nas musi być w przedziale 120-150 i czy podczas zmiany musi to zmienić osoba która ma do tego uprawnienia czy po prostu ekipa budowlana kopie głębiej.
Pozdrawiam
Marcin Gąglewski ...
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij