Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - Przesunięcie ściany
Witam
Podoba mi się ten projekt , jednak interesowałyby mnie następujące zmiany:
-przesunięcie dolnej ściany frontowej do przodu aby zmniejszyć podcień i zwiększyć powierzchnię kuchni oraz salonu
-likwidacja wc i garderoby na piętrze oraz wykonanie tam małego pokoju
-zmiana ceramiki na beton k ...
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - Niezabudka
Projekt domku Niezabudka bardzo mi odpowiada ale pokój dzienny i druga sypialnia sa dla mnie nieco za małe czy jest możliwość przedłużenia tej węźszej części domku o 100-150 cm i jaki byłby koszt projektu, pozdrawiam. Waldemar
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Waldek
1
2019-11-18 09:44:10
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - NIEZABUDKA DM-6609
Zmiany projekty:
Dostawienie garażu 18m2. Zamiast okna na poddaszu wychodzącego z sypialni wstawić drzwi. Dach garażu byłby jednocześnie balkonem.
W elewacji bocznej zamiast drzwi byłoby okno, a od strony ogrodowej wstawić drzwi i dorzucić taras.
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - Lokalizacja projektu na działce
Dzień dobry,
Zastanawiam się nad zakupem tego projektu (Niezabudka).
Nie jestem jednak pewny jak mogę go usytuować na działce, ponieważ
moja działka jest w górach częściowo na pochyłym terenie.
Proszę podać kontakt do osoby z którą Państwo współpracujecie w okolicy Kłodzka (woj. Dolnośląskie), ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Bartek
1
2019-03-12 13:51:56
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - NIEZABUDKA Kod: DM-6609
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem, ale jest strasznie mało danych. Jaki strop jest przewidziany w tym projekcie? Czy można by było przed zakupem dostać szczegółowe informacje? Pozdrawiam
Projekt NIEZABUDKA DM-6609 - daszek na samochód
Bezpretensjonalnie. Rustykalnie. Podgórsko. Tylko to zadaszenie na samochód już takie trochę za bardzo tymczasowe. To już lepiej namiot biesiadny rozstawić - można boki opuścić.
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij