Forum o projektach i projektowaniu

Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.

Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.

Tematy związane z projektami i projektowaniem
Filtruj projekty:
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - wjazd do garażu z przeciwnej strony Dzień Dobry, Czy możliwe jest przeprojektowanie tak aby wjazd do garażu był po przeciwnej stronie?
Autor: Odp. Ostatnia:
Jerzy 1 2021-04-12 11:28:39
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - ogrzewanie czy możliwa jest zmiana na ogrzewanie gazowe
karolina 1 2021-03-16 08:14:12
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - Nowe normy budowy 2021_ Modraczków Witam, Czy projekt domu Modraczków przewiduje realizację budowy domu 2020/2021 r. Czy w projekt jest spełniający wymagania szczegółowe warunków technicznych,które będą obowiązywały od 1 stycznia 2021 r.? Czy może to nie ma znaczenia, jeśli budowa rozpocznie się przed 2020? Proszę o odpowiedź, co ...
Agnieszka 1 2019-07-03 08:49:19
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - Modraczków Wydzieliłabym z salonu mniejszy pokój. Chodzi mi nie tylko o jedno pomieszczenie więcej, ale zastanawiam się nad kosztem ogrzewania takiego dużego salonu. Nie widze problemu z adaptacją.
Czesław 0
Projekt MODRACZKÓW 1 DM-6610 - Modraczków Wydzieliłabym z salonu mniejszy pokój. Chodzi mi nie tylko o jedno pomieszczenie więcej, ale zastanawiam się nad kosztem ogrzewania takiego dużego salonu. Nie widze problemu z adaptacją.
Czesław 0
Dodaj nowy temat