Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt STOKROTEK DM-6567 - DM-6567
Dzień dobry,
Jestem zainteresowany projektem DM-6567. Projekt dotyczy całości jaka jest przedstawiona na rysunkach tzn dwóch loikali na parterze i 2 lokali na poddaszy?
Czy jest możliwosc wykonania zmian na projekcie- adaptacja do moich wytycznych?
Projekt STOKROTEK DM-6567 - strop
Dzień dobry,
Będę wkrótce przystepował do budowy tego bliźniaka chciałem zapytać czy można wykonać drugi strop terriva zamiast drewnianego ?
Projekt STOKROTEK DM-6567 - Cena na stronie
Witam. Czy cena na stronie dotyczy całego budynku czy jego połowy z dwoma mieszkaniami? Oraz czy podana przybliżona wycena stanu developerskiego dotyczy również całego budynku czy połowy z mieszkaniem na parterze i piętrze?
Projekt STOKROTEK DM-6567 - Koszty budowy
Dzien dobry,
Prosiłbym o podanie orientacyjnych kosztów budowy do stanu deweloperskiego wraz z wykonaniem fundamentu.
pawelhatlapa1902@gmail.com
Dziękuję i pozdrawiam
Projekt STOKROTEK DM-6567 - Rzut fundamentów
Czy byłaby możliwość uzyskania rzutu fundamentów danego projektu do wglądu w celach edukacyjnych, który będzie pomocny do projektu na studiach inżynierskich?
Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Weronika
1
2021-10-11 09:40:36
Projekt STOKROTEK DM-6567 - Witam
Sprawa dotyczy zmiany z pustaka ceramicznego na suporex (gazobeton 59x24 ) ile to będzie mnie kosztowało i druga sprawa solary muszą być i co jest na strychu istnieje możliwość poddasza użytkowego ?
Projekt STOKROTEK DM-6567 - działka pod ten dom wielorodzinny
Mam pytanie. Czy są jakieś ograniczenia względem wielkości działki na ,której miałby powstać ten konkretnie dom wielorodzinny?
Posiadam w tej chwili dwie działki jedna ma 610m2 druga 1005m2 .
Jakie w tej chwili obowiązują odległości od sąsiadujących płotów?
Ta większa działka jest narożna o pow ...
Projekt STOKROTEK DM-6567 - Kotłownia - gdzie jest zlokalizowana
Gdzie jest zlokalizowana kotłownia dla poszczególnych mieszkań ?
Czy każde mieszkanie ma swój niezależny system ogrzewania ?
Jak rozwiązano sprawę szamba w przypadku braku kanalizacji (tereny wiejskie) ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
zainteresowany
1
2020-01-08 14:56:55
Projekt STOKROTEK DM-6567 - elewacja
Czy w grę wchodziłoby pokrycie całego budynku mocno smołowanymi deskami? A połowy? W ogóle, jak wygląda kwestia dopuszczalnych projektowo różnic w wykończeniu z zewnątrz dwóch połówek bliźniaka?