Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Pytanie do projektu
Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy jest możliwe zwiększenie antresoli o przykładowo drugie tyle powierzchni? Tak żeby otwarta rzestrzen była tylko nad salonem i kuchnią?
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Zmiany w projekcie ,,Przebiśnieżyn"
Witam.
Jestem zainteresowany zakupem projektu, natomiast plan zagospodarowania przestrzennego narzuca mi kąt nachylenia dachu 45 stopni. czy jest możliwość przeprojektowania i jaki koszt?
Z poważaniem,
Paweł Wojsław
tel. 508 225 690
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Paweł Wojsław
1
2020-08-28 08:50:38
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Kupiłem ten projekt.Kończę właśnie budowę
Szukałem oryginalnego domu i ten spełnia moje oczekiwania.Idealny dom ,ale tylko dla dwojga.Miałem swoją wizję tego projektu ,więc wprowadziłem trochę modernizacji estetycznych i jest ok.
Koszt okien poraża, no i żadna firma nie chciała się podjąć wykonania w całości największego z okien.Zamówiłe ...
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Zamknięcie sypialni
Witam!
Bardzo podoba mi się w tym projekcie współdzielenie przestrzeni przez wszystkich użytkowników. Boję się jednak, że po dłuższym czasie zatęsknię za zamkniętą sypialnią. Czy jest możliwe zamknięcie sypialni na dole i wydzielenie wiatrołapu? Widziałem, że przewiduje to wersja murowana, jednak ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Krzysztof
1
2019-10-30 08:08:00
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - Jak to ogrzać
Witam. W projekcie nie widzę przygotowanego miejsca na kotłownie. Czy autor przewiduje wykorzystanie innych sposobów ogrzewania niż pięć gazowy.
Projekt PRZEBIŚNIEŻYN DM-6562 - elewacje i ocieplenie
Bardzo atrakcyjny projekt, pytanie, czy rzeczywiście wełna mineralna wystarczy podczas mroźnych zim? Czy oferują Państwo coś w rodzaju \'charakterystyki energetycznej\'?
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij