Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - Projekt Warsztat samochodowy Kod: K-66
Witam
Jestem zainteresowany zakupem od Państwa w/w projektu warsztatu, mam dwa pytanka , mianowicie czy można powierzchnie warsztatowa wydłużyć o jeszcze jedna pełno wymiarową bramę i dł. samego warsztatu z 10m. do 12-5m metrów ? czy jest to zbyt duża ingerencja w projekt ? Pytanko kolejne jakiej ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Dawid Sudoł
1
2022-03-29 12:04:11
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - ZMIANY W PROJEKCIE
Dzień dobry,
chciałem dopytać ,czy byłaby możliwość zmiany przeznaczenia budynku na usługowo mieszkalny, ponieważ warunki zabudowy są bardzo niewielkie co do wysokości budynku (uslugi 6m , usługowo mieszkalny 9m)?
I kont dachu na 35`?
dziękuje i jesteśmy w kontakcie,
Jarosław Piernicki ...
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - Rysunki szczegółowe
Dzień dobry,
Nasz klient prosi o wycenę materiałów H-Blockna budynek wg. Państwa projektu. Czy mogę prosić o przesłanie poglądowych rysunków szczegółowych, w celu przygotowania oferty?
Pozdrawiam,
Katarzyna Sójka
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Katarzyna Sójka
1
2019-07-26 10:17:57
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - ZMIANY
WITAM. INTERESUJE MNIE PROJEKT WARSZTATU Z CZĘŚCIĄ BIUROWĄ. POTRZEBUJĘ DOSTOSOWAĆ DO MOŻLIWOŚCI MOJEJ DZIAŁKI. ZMIANA DŁUGOŚCI NA 25m (KOSZTEM CZĘŚCI BIUROWEJ)
ORAZ SZEROKOŚCI NA 14m. KĄT DACHU 25 STOPNI.
POZDRAWIAM
Autor:
Odp.
Ostatnia:
MARCIN NEJMAN
1
2019-02-15 08:24:35
Projekt Warsztat samochodowy K-66 - przeszklone fasady
Te przeszklone fasady bardzo atrakcyjne, rzeczywiście - zupełnie inny standard niż w przypadku większości polskich warsztatów samochodowych. Czy sprawdzają się przy hałasie, podmuchach z drogi szybkiego ruchu, silnym wietrze? Jak z dostępem ekipy myjącej?
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij