Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt BERTOWO 2 L-6521 - Prysznic+ taras
Witam, gdzie Państwo widzicie możliwość zrobienia prysznica? Dolna łazienka jest zbyt mała, a w górnej nie wiem czy zmieści się przez skosy(wanny może w ogóle nie być). Co Państwo możecie zaproponować w temacie umiejscowienia prysznica ?
I jeszcze mam pytanie czy można powiększyć taras bez robieni ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Staszek
0
Projekt BERTOWO 2 L-6521 - Prysznic
Witam,
gdzie Państwo widzicie możliwość zrobienia prysznica? Dolna łazienka jest zbyt mała, a w górnej nie wiem czy zmieści się przez skosy(wanny może w ogóle nie być). Co Państwo możecie zaproponować w temacie umiejscowienia prysznica ?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Staszek
1
2021-01-18 11:36:18
Projekt BERTOWO 2 L-6521 - Usuniecie sciany miedzu kuchnia a salonem?
Witam. Czy jest możliwość usuniecia tego krótkiego odcinka sciany na parterze tej która jest miedzy salonem a kuchnią tak aby otworzyć kuchnię na salon czy jest to odcinek sciany nosnej?
Czy jest możliwość usuniecia kominka wraz z kominem ?
Projekt BERTOWO 2 L-6521 - Skos w łazience
Witam, chciałabym wiedzieć jak duży skos jest w łazience na górze? Na jakiej wysokości się zaczyna i jak daleko sięga? Byłabym wdzięczna za szczegółowy rysunek. Pozdrawiam.
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij