Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Zmiany
Dzień dobry
Projekt domu DM - 6500 nam pasuje, ale trzeba byłoby dokonać paru zmian. Na parterze przy wejściu po lewej stronie powinno być w.c, mała łazienka z prysznicem, ewentualnie mała spiżarnia. Zamiast kotłowni pokój dla najstarszych domowników. Dalej kuchnia i salon dzienny tak jak w projek ...
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Projekt domu ŻERKOWICE Kod: DM-6500
Witam
prosze oinformację czy jak kupie ten projekt czy to jest kompletny
energetyka kanalizacją - itd
co potrzebuje zeby zacząć budowę ( dodatkowo)
rozumiem że to jest bez pozwolenia na budowe ( czyli do 70m2 )
prosze równiez o specyfikację matriałów
dariuszmarekwica@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
dariusz marekwica
2
2025-03-12 13:21:01
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Projekt domu ŻERKOWICE Kod: DM-6500
Witam
prosze o informacje z czego są zaprojektowane ściany ( czy można prosic o specyfikację materiałów)
chciałbym w projekcie - pokrycie dachu - blacha dachówkowa
ogrzewanie ( gaz oraz kominek z rozprowadzeniem ciepła)
Chiałbym zakupić projekt dzisiaj
Pozdrawiam
Dariusz Marekwica
60938435 ...
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Budowa
Proszę o informację , czy dom można postawić tylko na działce budowlanej , materiał na ściany może być z betonu komórkowego np 24 cm + ocieplenie styropian lub wełna 20 cm i czy wysokość parteru i ścian kolanowych mogą być wyższe o ok 15 cm
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Umiejscowienie telewizora
Witam, chciałabym spytać w jakim miejscu mogłabym umieścić telewizor , czy na ścianie w jakimś miejscu, a może jakoś inaczej, koło schodów chciałabym zrobić drzwi na taras. Za odpowiedź z góry dziękuję. Pozdrawiam
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Żerkowice
Dzień doby .Zakupiłam projekt Żerkowice (jestem laikiem ) gdzie znajdę wyliczenia typu ile stali mi potrzebnej na ławy ilość bloczków ,pustaków ?Nie bardzo mogę się doczytać .Dziękuje za wszelką podpowiedz
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - balkon
witam , Czy jest możliwość wykonanie balkonu nad drzwiami wejściowymi zamiast daszku wykorzystując okno w sypialni jako wyjście ? Czy jest możliwość zastąpienia okna w salonie drzwiami tarasowymi ? Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Jacek
1
2021-06-16 10:33:53
Projekt ŻERKOWICE DM-6500 - Wysokość poddasza
Wysokość poddasza w projekcie to 2.56 ale przy założeniu że płyty gk będą mocowane do belek stropowych, daje to problem z ociepleniem, które układa się zwykle w 2 warstwach między krokwiami i pod nimi, jaka wysokość jest faktyczna na poddaszu, proszę o odpowiedz wszystkich którzy budowali Żerkowice ...