Projekt "BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM" Kod: LK-86
RZUT PARTERU

PARTER 570,60 m2

1. Sala konsumpcyjna 350,45 m2
2. Szatnia + przedsionek 22,56 m2
3. Korytarz 7,92  m2
4. WC dla niepełnosprawnych 4,23 m2
5. WC damskie + przedsionek 8,56 m2
6. WC męskie + przedsionek 8.51 m2
7.  Korytarz 25.43 m2
8. Pokój socjalny dla obsł. Kuchni 9,08 m2
9. WC + natrysk 5,13
m2
10. Magazyn urządzeń chłodniczych 2,91 m2
11. Magazyn warzyw 4,85 m2
12. Magazyn produktów suchych 4,01 m2
13. Magazyn napojów3,30 m2
14. Magazyn zasobów 3,25 m2
15. Obróbka warzyw i jaj 5,26 m2
16 . Kuchnia 36,47 m2
17. Rozdzielnia kelnerska 16,44 m2
18. Zmywalnia naczyń kuchennych 6,48 m2
19. Chłodnia wyrobów gotowych 2,99 m2
20 .Chłodnia wyrobów gotowych 2,95 m2
21. Kotłownia 13,28 m2
22. Klatka schodowa 19,58 m2
23. Pomieszczenie porządkowe 3,30 m2