Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-70
RZUT PODDASZA

 Poddasze: 397,7 m⊃2;

1. Korytarz / kl. schodowa 32,8 m⊃2;
2. Mag. biel. brud. + czystej 3,2 m⊃2;
3. WC damskie 9,8 m⊃2;
4. Sala bankietowa 174,0 m⊃2;
5. WC męskie 9,9 m⊃2;
6. Pokój socjalny + WC 7,4 m⊃2;
7. Sala taneczna 84,1 m⊃2;
8. Wentylatornia 23,2 m⊃2;
9. Pokój noclegowy 22,8 m⊃2;
10. Łazienka 3,1 m⊃2;
11. Pokój noclegowy 23,8 m⊃2;
12. Łazienka 3,8 m⊃2;