Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: LK-59
RZUT PIWNICY

Powiększ rzut

Piwnica: 833,31 m⊃2;

1.Hall + Schody 82,07 m⊃2;

2.Przedsionek 11,14 m⊃2;

3.WC Męskie 24,04 m⊃2;

4.WC Damskie 24,04 m⊃2;

5.Przedsionek 11,14 m⊃2;

6.Pomieszczenie gospodarcze 195,37 m⊃2;

7.Klatka schodowa 23,30 m⊃2;

8.Pomieszczenie gospodarcze 2,30 m⊃2;

9.Magazyn 6,29 m⊃2;

10.  Skład opału 7,69 m⊃2;

11.  Kotłownia 19,31 m⊃2;

12.  Korytarz 37,58 m⊃2;

13.  Szafa porządkowa 1,54 m⊃2;

14.  Magazyn 3,81 m⊃2;

15.  Magazyn warzyw 8,15 m⊃2;

16.  Magazyn produktów suchych 5,15 m⊃2;

17.  Pomieszczenie socjalne 8,29 m⊃2;

18.  WC + natrysk 4,98 m⊃2;

19.  WC + natrysk 4,98 m⊃2;

20.  Pomieszczenie socjalne 8,29 m⊃2;

21.  Magazyn 5,15 m⊃2;

22.  Magazyn 6,51 m⊃2;

23.  Pomieszczenie gospodarcze 4,87 m⊃2;

24.  Pomieszczenie gospodarcze 248,08 m⊃2;

25.  Klatka schodowa 23,30 m⊃2;

26.  Pomieszczenie techniczne 27,24 m⊃2;

27.  Pomieszczenie techniczne 29,04 m⊃2;

 

Projekt posiada pełne podpiwniczenie, w którym są dwa bardzo duże pomieszczenia gospodarcze, które inwestor może wykorzystać do późniejszej adaptacji. Ponadto w piwnicy jest zaplecze kuchni, z pomieszczeniami socjalnymi dla pracowników, magazyny, kotłownia ze składem opału i pomieszczenia techniczne i węzeł sanitarny.