Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: LK-59
RZUT PARTERU

Powiększ rzut

Parter: 816,25 m⊃2;

 1.Wiatrołap 6,25 m⊃2;

2.Lobby + schody 94,49 m⊃2;

3.Przedsionek 5,66 m⊃2;

4.WC dla niepełnosprawnych 3,78 m⊃2;

5.Szatnia 6,08 m⊃2;

6.Recepcja 15,05 m⊃2;

7.Sala bankietowa 171,31 m⊃2;

8.Klatka schodowa 19,21 m⊃2;

9.Pomieszczenie techniczne 16,18 m⊃2;

10.  Kuchnia 46,47 m⊃2;

11.  Wydawalnia 22,63 m⊃2;

12.  Zmywalnia 12,98 m⊃2;

13.  Przygotowanie warzyw/jaj 7,20 m⊃2;

14.  Magazyn chłodniczy 7,91 m⊃2;

15.  Magazyn 9,03 m⊃2;

16.  Korytarz 15,46 m⊃2;

17.  Magazyn 4,17 m⊃2;

18.  Sala bankietowa 317,00 m⊃2;

19.  Klatka schodowa 19,21 m⊃2;

20.  Pomieszczenie techniczne 16,18 m⊃2;

 

Na parterze, w lobby zaraz przy głównym wejściu jest recepcja, szatnia oraz WC dla gości i osób niepełnosprawnych. W dłuższym skrzydle zaprojektowaliśmy dużą salę bankietową na 160 gości. W drugim skrzydle jest mniejsza sala bankietowa z barem. Szybkie i sprawne obsłużenie obu sal zapewnia ulokowana między nimi kuchnia z zapleczem.