Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym i mieszkaniem właściciela" Kod: LK-58
RZUT PODDASZA

 Poddasze: 269.28 m2 / 334.96 m2

Część usługowa: 
1. Hol + klatka schodowa 21.78 / 24.37 m2
2. Hol 17.99 m2
3. Pokój 22.52 / 25.71 m2
4. Łazienka 3.32 m2
5. Magazyn bielizny brudnej 2.54 / 2.90 m2
6. Magazyn bielizny czystej 3.25 m2
7. Korytarz 13.32 m2
8. Pom. porządkowe 1.67 m2
9. Pokój 10.69 / 14.39 m2
10. Łazienka 2.73 m2
11. Pokój 10.51 / 14.21 m2
12. Łazienka 2.73 m2

Część mieszkalna:
13. Pokój + schody 21.90 / 22.54 m2
14. Łazienka 4.75 / 5.40 m2

Część usługowa: 
15. Pokój 12.16 / 16.11 m2
16. Łazienka 2.66 m2
17. Pokój 10.83 / 14.49 m2
18. Łazienka 2.66 m2
19. Pokój 14.31 / 18.89 m2
20. Łazienka 2.55 m2
21. Pokój 12.86 / 13.64 m2
22. Łazienka 3.16 m2
23. Pokój 13.00 m2
24. Łazienka 2.87 m2
25. Pokój 12.22 / 16.43 m2
26. Łazienka 2.72 m2
27. Pokój 11.81 / 14.12 m2
28. Łazienka 4.96 m2
29. Pom. socjalne 6.60 m2
30. WC 1.72 m2
31. Korytarz 12.49 m2

Na poddaszu zaprojektowaliśmy pokoje noclegowe dla gości i część sypialną mieszkania właściciela. Do dyspozycji odwiedzających pensjonat jest dziesięć pokoi dwuosobowych z łazienkami. Pracownicy obiektu będą mieć do dyspozycji pomieszczenie socjalne oraz niezbędne do utrzymania czystości w pokojach pomieszczenia pomocnicze (magazyny bielizny czystej, brudnej, pom. porządkowe)