Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym i mieszkaniem właściciela" Kod: LK-58
RZUT PIWNICY
Piwnice: 392.80 m2
 
Część usługowa: 
1.Hol + schody 29.00 m2
2. WC damskie 7.70 m2
3. WC męskie 7.70 m2
4. Przedsionek 2.10 m2
5. Garaż 39.30 m2
6. Pom. gospodarcze 35.10 m2
7. Pom. gospodarcze 19.10 m2
8. Pom. gospodarcze 41.74 m2
9. Pom. gospodarcze 11.25 m2
10. Pom. gospodarcze 8.31 m2
11. Magazyn 5.23 m2
12. Pomieszczenie socjalne 9.10 m2
13. WC 4.38 m2
14. Chłodnia 5.83 m2
15. Pom. obróbki jaj/warzyw 6.71 m2
16. Korytarz 24.10 m2
17. Magazyn produktów suchych 7.57 m2
18. Skład opału 6.46 m2
19. Kotłownia 14.49 m2
 
Część mieszkalna:
20. Garaż 39.27 m2
21. Kuchnia letnia 64.95 m2
22. Łazienka 3.61 m2
 
Projekt posiada pełne podpiwniczenie. Zaprojektowaliśmy w nim część przeznaczoną dla właściciela z osobnym wejściem w elewacji bocznej. Składa się na nią: kuchnia letnia, garaż dwustanowiskowy i łazienka. W drugiej części są pomieszczenia potrzebne do obsługi pensjonatu, głównie zaplecze kuchni i pomieszczenie gospodarczo techniczne. W programie jest także drugi garaż dwustanowiskowy.