Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem neclegowym i mieszkaniem właściciela" Kod: LK-58 B
RZUT PODDASZA

 Poddasze: 275.12 m2


Część usługowa 77.11 m2:
1. Hall + schody 22.28 m2
2. Hall 21.53 m2
3. Pokój 22.52 m2
4. Łazienka 3.32 m2
5. Mag. bielizny brudnej 2.54 m2
6. Mag. bielizny czystej 3.25 m2
7. Pom. na środki czystości 1.67 m2

Część mieszkalna 69,85m2
8. Hall + garderoba 7.33 m2
9. Kuchnia 10.60 m2
10. Salon 24.76 m2
11. Łazienka 5.69 m2
12. Pokój 10.76 m2
13. Pokój 10.71 m2

Część usługowa 128,16 m2:
14. Pokój 10.83 m2
15. Łazienka 2.66 m2
16. Korytarz 12.65 m2
17. Pokój 10.83 m2
18. Łazienka 2.66 m2
19. Pokój 14.31 m2
20. Łazienka 2,55 m2
21. Pokój 12.86 m2
22. Łazienka 3.16 m
23. Pokój 13.00 m2
24. Łazienka 2.87 m2
25. Pokój 12.22 m2
26. Łazienka 2.72 m2
27. Pokój 11.81 m2
28. Łazienka 4.96 m2
29. Pom. socjalne 6.15 m2
30. WC 1.92 m2
 
POWIERZCHNIA UŻYTKOWA: 275.12 m2
POWIERZCHNIA NETTO:  310.33 m2