Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem neclegowym i mieszkaniem właściciela" Kod: LK-58 B
RZUT PIWNICY

Piwnice: 398.68 m2
 

1. Hol + schody 32.18 m2
2. WC damskie 7.70 m2
3. WC męskie 7.70 m2
4. Pom. gospodarcze 39.27 m2
5. Korytarz 12.26 m2
6. Pom. gospodarcze 37.49 m2
7. Pom. gospodarcze 19.05 m2
8. Pom. gospodarcze 29.54 m2
9. Pom. gospodarcze 8.31 m2
10. Pom. gospodarcze 26.53 m2
11. Korytarz 15.10 m2
12. Magazyn 5.23 m2
13. Korytarz 23.91 m2
14. Szafa na środki czystości 2.90 m2
15. Pom. socjalne 12.19 m2
16. WC + natrysk 4.25 m2
17. Pom. obróbki jaj i warzyw 6.28 m2
18. Chłodnia 5.41 m2
19. Magazyn 10.93 m2
20. Magazyn 5.37 m2
21. Magazyn 5.40 m2
22. Pom. maszyn chłodniczych 7.53 m2
23. Magazyn 7.35 m2
24. Garaż 39.27 m2
25. Skład opału 7.02 m2
26. Kotłownia 20.51 m2

POWIERZCHNIA UŻYTKOWA: 398.68 m2
POWIERZCHNIA NETTO:  398.68 m2