Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-50
RZUT PODDASZA
PODDASZE: 281,8 m2
/ 317,9 m2

1. Hall / klatka schodowa 24,3 m2
2. Magazyn bielizny brudnej 2,7 m2
3. Hall 20,7 m2
4. Pom, socjalne + WC 6,3 m2
5. Magazyn 4,2 m2
6. Magazyn 2,5 m2
7. Korytarz 12,7 m2
8. Pokój 11,5 m2
9. Łazienka 2,7 m2
10. Pokój 11,7 m2
11. Łazienka 2,7 m2
12. Pokój 11,7 m2
13. Łazienka 2,7 m2
14. Pokój 11,7 m2
15. Łazienka 2,7 m2
16. Pokój 11,7 m2
17. Łazienka 2,7 m2
18. Korytarz 12,7 m2
19. Pokój 11,7 m2
20. Łazienka 2,7 m2
21. Pokój 15,6 m2
22. Łazienka 2,7 m2
23. Pokój 10,2 m2
24. Łazienka 3,1 m2
25. Pokój 13,0 m2
26. Łazienka 2,9 m2
27. Pokój 13,2 m2
28. Łazienka 2,6 m2
29. Pokój 12,3 m2
30. Łazienka 2,8 m2
31. Mag. bielizny czystej 2,6 m2
32. Pom. gospodarcze 2,5 m2
33. Pokój 22,8 m2
34. Łazienka 3,1 m2