Projekt "Restauracja, Dom weselny" Kod: LK-24
RZUT PARTERU
PARTER 435,4 m2
1. Hall 12,2 m2
2. Sala bankietowa 273,1 m2
3. Schowek 3,9 m2
4. Korytarz 13,3 m2
5. Kotłownia 8,0 m2
6. Magazyn 5,5 m2
7. Pomieszczenie socjalne 5,8 m2
8. Obróbka jaj i warzyw 4,2 m2
9. Kuchnia 39,0 m2
10. Chłodnia 3,5 m2
11. Zmywalnia 8,8 m2
12. Pomieszczenie gospodarcze 6,5 m2
13. Korytarz 5,7 m2
14. Przedsionek 2,7 m2
15. WC męski 6,4 m2
16. Przedsionek 3,0 m2
17. WC damski 6,2 m2
18. WC damski i dla os. niepełnospr. 3,5 m2
19. Magazyn 2,9 m2
20. Rozdzielnia kelnerska 14,0 m2
21. Schody 8,4 m2

Parter tworzy przestronna strefa otwarta ku górze oraz mniejsze pomieszczenia umieszczone pod antresolą tj. zaplecze kuchenne, węzły sanitarne, magazyny oraz pomieszczenia socjalne. Do budynku można dostać się zarówno przez wejście główne, jak i boczne. Dzięki temu budynek spełnia wszystkie wymogi stawiane przez przepisy BHP dotyczące bezpieczeństwa. Duża sala restauracyjna idealnie sprawdzi się przy organizacji wesel i z pewnością spodoba się wszystkim gościom.