Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-110
RZUT PODDASZA

PODDASZE: 211,18 / 226,70 m2


1. Klatka schodowa 17,95 m2
2. Korytarz 11,71 m2
3. Pokój 13,14 / 17,02 m2
4. Pokój 13,16 / 17,04 m2
5. Pokój 13,08 / 16,96 m2
6. Pokój 13,32 / 17,20 m2
7. Korytarz 15,03 m2
8. Pokój 21,29 m2
9. Pokój 21,49 m2
10. Pokój 21,29 m2
11. Pom. gospodarcze 5,57 m2
12. Pokój 21,09 m2
13. Przedsionek - umywalki 5,93 m2
14. WC 1,54 m2
15. Natrysk 1,51 m2
16. Przedsionek - umywalki 5,93 m2
17. WC 1,54 m2
18. Natrsyk 1,51 m2
19. Łazienka dla osób niepełnosprawnych 5,10 m2