Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: LK-110
RZUT PARTERU

PARTER: 508,12 m2


1. Hol wejściowy 30,50 m2
2. Szatnia 7,06 m2
3. Klatka schodowa 13,46 m2
4. Korytarz 9,80 m2
5. Przedsionek - umywalka 7,58 m2
6. WC męskie 10,09 m2
7. Przedsionek - umywalka 7,50 m2
8. WC damskie 11,16 m2
9. WC dla niepełnosprawnych 3,48 m2
10. Kotłownia 16,94 m2
11. Korytarz 21,04 m2
12. Magazyn 10,29 m2
13. Pokój socjalny 7,22 m2
14. WC 1,64 m2
15. Pom. na chłodziarki 6,49 m2
16. Chłodnia 5,72 m2
17. Magazyn na napoje 5,72 m2
18. Magazyn na zasoby 5,72 m2
19. Kuchnia 20,89 m2
20. Zmywalnia 8,04 m2
21. Rozdzielnia kelnerska 8,45 m2
22. Sala bankietowa 278,26 m2
23. Magazyn na alkohol 5,30 m2
24. Biuro 5,77 m2