Projekt "BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM" Kod: K-92
RZUT PARTERU

PARTER: 948,73 m2

1. Wiatrołap 8,50 m2
2. Hall główny 76,47 m2
3. WC 4,01 m2
4. Sala wielofunkcyjna + bar 216,79 m2
5. Rozdzielnica elektryczna 5,62 m2
6. WC Męski + przedsionek 9,12 m2
7. WC Damski + przedsionek 12,46 m2
8. Rozdzielnia kelnerska 26,13 m2
9. Zmywalnia 11,55 m2
10. Kuchnia 41,00 m2
11. Korytarz 25,06 m2
12. Obróbka warzyw/jaj 6,85 m2
13. Kotłownia 18,78 m2
14. Przygotowalnia mięsa 4,00 m2
15. Magazyn 4,29 m2
16. Magazyn prod. suchych 2,43 m2
17. Chłodnia 7,49 m2
18. Magazyn 8,40 m2
19. Pokój socjalny personelu kuchni 8,87 m2
20. WC + Natrysk 5,01 m2
21. Biuro 13,40 m2
22. Magazyn 8,39 m2
23. Sala wielofunkcyjna 375,56 m2
24. Magazyn na alkohol 5,62 m2
25. WC męski + przedsionek 15,71 m2
26. WC damski +  przedsionek 15,71 m2