Projekt "BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM" Kod: K-87
RZUT PARTERU

Parter 633,51 m2
1. Hall wejściowy -12,98 m2
2. Szatnia - 9,97 m2
3. Szatnia - 9,97 m2
4. Sala wielofunkcyjna -393,99 m2
5. Korytarz -27,02 m2
6. Wiatrołap - 4,32 m2
7. Biuro - 7,24 m2
8. WC dla niepełnosprawnych -3,49 m2
9. Przedsionek - 4,70 m2
10. WC Damskie - 10,30 m2
11. Przedsionek - 3,86 m2
12. WC Męskie 6,24 m2
13. Korytarz - 23,56 m2
14. Rozdzielnia kelnerska - 4,52 m2
15. Zmywalnia naczyń kuch. -7,02 m2
16. Pomieszczenie na odpadki - 2,06 m2
17. Kuchnia - 36,82 m2
18. Obróbka warzyw i jaj - 6,58 m2
19. Magazyn - 4,70 m2
20. Magazyn - 4,70 m2
21. Magazyn urządzeń chłod. -5,07 m2
22. Magazyn - 5,04 m2
23. Magazyn - 5,73 m2
24. Pokój soc. dla obsługi kuchni - 8,67 m2
25. WC + natrysk 3,84 m2
26. Kotłownia - 18,12 m2