Projekt "HOTEL" Kod: K-74
RZUT PARTERU

1. Wiatrołap 14,97 m2
2. Recepcja z komunikacją 70,66 m2
2a. Winda
3. Komunikacja 12,73 m2
4. Pokój 23,13 m2
5. Łazienka 4,90 m2
6. Pokój 20,88 m2
7. Łazienka 4,90 m2
8. Pokój 19,79 m2
9. Łazienka 4,94 m2
10. Wiatrołap 3,31 m2
11.Klatka schodowa 17,08 m2
12. Pokój nps 26,1 m2
13. Łazienka nps 10,82 m2
14. Pokój 20,74 m2
15. Łaizenka 4,90 m2
16. Kier. recepcji 24,54 m2
17. Pomieszczenie socjalne 9,49 m2
18. Pomieszczenie socjalne 9,01 m2
19. Klatka schodowa 13,10 m2
20. Toalety 18,71 m2
21. Toaleta nps 4,15 m2
22. Rozdzielnia 8,60 m2
23. Kuchnia 52,36 m2
24. Zmywalnia 9,65 m2
25. Restauracja 135,55 m2
26. Obieralnia+wyp. jaj 9,64 m2
27. Magazyn warzyw 7,67 m2
28. Magazyn p. suchych 7,67 m2
29. Komunikacja 22,23 m2

Na parterze jest recepcja, pięć pokoi dla gości w tym jeden dostosowany do potrzeb osób niepełnosprawnych, duża restauracja z pełnym zapleczem kuchennym oraz sanitarnym. Dwa pomieszczenia socjalne dla pracowników kuchni, oraz pokój kierownika recepcji.