Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-70
RZUT PARTERU

 Parter: 402,2 m⊃2;

1. Hall + szatnia 35,5 m⊃2;
2. WC dla osób niepełnospr. 3,7 m⊃2;
3. WC męski 8,0 m⊃2;
4. WC damski 7,9 m⊃2;
5. Sala konsumpcyjna 68,8 m⊃2;
6. Korytarz 17,1 m⊃2;
7. Obróbka warzyw / jaj 6,1 m⊃2;
8. Magazyn 5,7 m⊃2;
9. Chłodnia 4,4 m⊃2;
10. Magazyn 4,1 m⊃2;
11. Magazyn 6,2 m⊃2;
12. Wydawalnia 7,0 m⊃2;
13. Sala bankietowa 174,0 m⊃2;
14. Zmywalnia 6,6 m⊃2;
15. Kuchnia 28,8 m⊃2;
16. Kotłownia 9,4 m⊃2;
17. Pom. socjalne 6,8 m⊃2;
18. WC 2,2 m⊃2;
 
Wchodząc przez główne wejście mamy schody na poddasze, szatnię dla gości oraz łazienki. Idąc korytarzem w lewo dotrzemy do małej sali bankietowej, a w prawo do dużej. Z tyłu budynku za małą salą jest zaplecze dla personelu, kuchnia wraz z wszystkimi niezbędnymi pomieszczeniami towarzyszącymi oraz pomieszczenia magazynowo - techniczne.