Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: K-59
RZUT PIWNICY

Piwnica: 833,31 m2

1.Hall + Schody 82,07 m2

2.Przedsionek 11,14 m2

3.WC Męskie 24,04 m2

4.WC Damskie 24,04 m2

5.Przedsionek 11,14 m2

6.Pomieszczenie gospodarcze 195,37 m2

7.Klatka schodowa 23,30 m2

8.Pomieszczenie gospodarcze 2,30 m2

9.Magazyn 6,29 m2

10. Skład opału 7,69 m2

11. Kotłownia 19,31 m2

12. Korytarz 37,58 m2

13. Szafa porządkowa 1,54 m2

14. Magazyn 3,81 m2

15. Magazyn warzyw 8,15 m2

16. Magazyn produktów suchych 5,15 m2

17. Pomieszczenie socjalne 8,29 m2

18. WC + natrysk 4,98 m2

19. WC + natrysk 4,98 m2

20. Pomieszczenie socjalne 8,29 m2

21. Magazyn 5,15 m2

22. Magazyn 6,51 m2

23. Pomieszczenie gospodarcze 4,87 m2

24. Pomieszczenie gospodarcze 248,08 m2

25. Klatka schodowa 23,30 m2

26. Pomieszczenie techniczne 27,24 m2

27. Pomieszczenie techniczne 29,04 m2

Wielką zaletą K-59 jest uniwersalne podpiwniczenie z dwoma dużymi pomieszczeniami gospodarczymi i sanitariatami. Są one bardzo przestronne i można je wykorzystać do organizacji np. wystaw. W programie piwnicy jest także kotłownia na pelety ze składem opału, szereg mniejszych pomieszczeń gospodarczych i magazynowych, zaplecze socjalne i sanitarne dla pracowników, oraz pomieszczenia pomocnicze kuchni.