Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym i mieszkaniem właściciela" Kod: K-58
RZUT PARTERU

Parter: 342.75 m2
Część usługowa:
1.Hall + schody 21.37 m2
2. WC niepełnosprawnych 3.69 m2
3. WC 3.10 m2
4. Sala konsumpcyjna 176.68 m2
5. Przedsionek 13.74 m2
6. Sala barowa 30.79 m2
7. Rozdzielnia kelnerska 5.74 m2
8. Zmywalnia 7.68 m2
9. Korytarz 2.60 m2
10. Kuchnia 26.66 m2

Część mieszkalna:
11. Pokój 29.87 m2
12. Aneks kuchenny 5.76 m2
13. WC 1.33 m2
14. Przedsionek 13.74 m2

Na parterze większą część powierzchni zajmuje duża sala bankietowa na 110 osób. Do jej obsługi przygotowana jest kuchnia z rozdzielnią kelnerską. Część mieszkalna właściciela jest zupełnie odseparowana od części komercyjnej dzięki czemu może on w spokoju prowadzić życie rodzinne.