Projekt "Restauracja, Dom weselny" Kod: K-52
RZUT PARTERU
Parter: 358,40 m2
1. Wiatrołap + szatnia 19,9 m2
2. Sala konsumpcyjna 202,4 m2
3. Hall + klakta schodowa 8,6 m2
4. Pomieszczenie gospodarcze 5,3 m2
5. Bar 8,9 m2
6. Korytarz 10,1 m2
7 WC męskie 7,7 m2
8. WC niepełnosprawnych 3,6 m2
9. WC damskie 7,6 m2
10. Pomieszczenie socjlane 8,6 m2
11. WC 2,8 m2
12. Kotłownia na c.w.u 4,3 m2
13. Korytarz 5,0 m2
14. Chłodnia 2,8 m2
15. Magazyn 3,1 m2
16. Obróbka warzyw / wypażalnia jaj 5,8 m2
17. Kuchnia 33,1 m2
18. Zmywalnia naczyń 5,0 m2
19. Rozdzielnia kelnerska 4,1 m2
20. Pomieszczenie gospodarcze 9,5 m2

 

Na parterze zaprojektowaliśmy dużą salę konsumpcyjną o powierzchni 202,4 m2, oraz wszystkie niezbędne pomieszczenia do prowadzenia działalności gastronomicznej. Dodatkowo na parterze jest zaplecze socjalne dla pracowników, oraz kotłownia. Toalety dostosowaliśmy do potrzeb osób niepełnosprawnych.