Projekt "Budynek gastronomiczno-usługowy z zapleczem noclegowym" Kod: K-40B
RZUT PARTERU

Parter: 1257 m2

1. Hol 27,08 m2
2. Szatnia 16,19 m2
3. WC dla niepełnosprawnych 4,05 m2
4. Przedsionek 4,09 m2
5. WC męskie 6,65 m2
6. Przedsionek 5,35 m2
7. WC damskie 7,63 m2
8. Sala wielofunkcyjna 392,66 m2
9. Wiatrołap 22,25 m2
10. WC 3,97 m2
11. WC 4,16 m2
12. Klatka schodowa 29,08 m2
13. Recepcja 13,74 m2
14. Sala wielofunkcyjna 151,55 m2
15. Magazyn 5,06 m2
16. Rozdzielnia kelnerska 28,28 m2
17. Zmywalnia 13,55 m2
18. Przedsionek 2,49 m2
19. Pomieszczenie na odpadki 4,24 m2
20. Kuchnia 55,17 m2
21. Korytarz 34,8 m2
22. Składzik 2,83 m2
23. Obróbka mięsa 9,3 m2
24. Obróbka warzywa i jaj 7,39 m2
25. Mag. produktów sypkich 9,41 m2
26. Magazyn 19 m2
27. Pomieszczenie chłodnicze 7,27 m2
28. Pomieszczenie chłodniczne 4,18 m2
29. Magazyn 6,91 m2
30. Magazyn alkoholu 4,97 m2
31. Magazyn na napoje 6,69 m2
32. Magazyn zasobów 7,11 m2
33. Pom. socjalne kelnerów 10,63 m2
34. WC + natrysk 4,87 m2
35. Pom. socjalne prac. kuchni 9,83 m2
36. WC + natrysk 4,87 m2
37. Biuro dla kuchni 15,96 m2
38. Wiatrołap 4,15 m2
39. Hol + klatka schodowa 27,59 m2
40. Przedsionek 6,29 m2
41. WC dla niepełnosprawnych 3,9 m2
42. Przedsionek 4,11 m2
43. WC męskie 5,41 m2
44. Przedsionek 4,31 m2
45. WC damskie 6,06 m2
46. Sala wielofunkcyjna 227,11 m2
47. Wiatrołap 4,31 m