Projekt "Budynek usługowo-gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-40A
RZUT PARTERU

Parter: 1231,36 m2
1.Wiatrołap + Szatnia 26,58 m2
2. Sala bankietowa 407,63 m2
3. Przedsionek 3,25 m2
4. WC Damskie 12,22 m2
5. WC Męskie 9,24 m2
6. WC dla niepełnosprawnych 3,34 m2
7. Hol + Recepcja 33,03 m2
7a. Winda 8. Recepcja 13,30 m2
9. Pom. na odpadki 3,78 m2
10. Przedsionek 2,27 m2
11. Zmywalnia 12,40 m2
12. Rozdzielnia kelnerska 19,68 m2
13. Kuchnia 54,96 m2
14. Obieralnia + Wyparzalnia 5,77 m2
15. Obróbka mięsa 8,59 m2
16. Magazyn prod. sypkich 3,90 m2
17. Pomieszczenie chłodnicze 6,33 m2
18. Pomieszczenie chłodnicze 3,66 m2
19. Magazyn 6,33 m2
20. Magazyn alkoholu 4,64 m2
21. Magazyn na napoje 6,14 m2
22. Pomieszczenie techniczne 6,51 m2
23. Magazyn zasobów 6,40 m2
24. Korytarz 27,01 m2
25. Pom. na podgrzewacze wody 7,79 m2
26. Kotłownia 17,03 m2
27. Pom. socjalne kelnerów 9,74 m2
28. WC + Natrysk 4,82 m2
29. WC + Natrysk 4,82 m2
30. Pom. soc. pracowników kuchni 9,74 m2
31. Biuro dla Kuchni 14,80 m2
32. Hol + Klatka schodowa 27,32 m2
33. Wiatrołap 4,06 m2
34. WC dla niepełnosprawnych 3,69 m2
35. WC Damskie 8,85 m2
36. WC Męskie 8,90 m2
37. Sala bankietowa 229,28 m2
38. WC Damskie 3,06 m2
39. WC Męskie 3,06 m2
40. Sala restauracyjna 182,10 m2
41. Pomieszczenie techniczne 4,67 m2