Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-26
RZUT PODDASZA

PODDASZE: 377,07 / 401,60 m2

1. Korytarz 50,13 m2
2. Przedsionek z szafą na bieliznę 2,72 m2
3. Pokój 15,69 / 16,83 m2
4. Łazienka 3,13 m2
5. Pokój 16,76 / 18,06 m2
6. Łazienka 3,13 m2
7. Przedsionek 3,98 / 3,98 m2
8. Pomieszczenie socjalne 2,83 m2
9. Magazyn porządkowy 3,79 / 6,24 m2
10. Magazyn bielizny czystej 1,50 m2
11. Pokój 15,16 / 16,38 m2
12. Łazienka 2,95 m2
13. Pokój 15,40 / 16,62 m2
14. Łazienka 2,92 m2
15. Pokój 15,16 / 16,38 m2
16. Łazienka 2,95 m2
17. Pokój 15,16 / 16,38 m2
18. Łazienka 2,95 m2
19. Pokój 15,16 / 16,38 m2
20. Łazienka 2,90 m2
21. Pokój 15,16 / 16,38 m2
22. Łazienka 2,95 m2
23. Pokój 15,16 / 16,38 m2
24. Łazienka 2,95 m2
25. Pokój 15,16 / 16,38 m2
26. Łazienka 2,95 m2
27. Pokój 15,73 / 17,03 m2
28. Łazienka 2,81 m2
29. Pokój 15,73 / 17,03 m2
30. Łazienka 2,81 m2
31. Pokój 14,96 / 16,10 m2
32. Łazienka 2,81 m2
33. Pokój 15,20 / 16,34 m2
34. Łazienka 2,81 m2
35. Salon z aneksem kuchennym 39,35 / 42,21 m2
36. Pokój gościnny z garderobą 13,29 / 14,43 m2
37. Łazienka 2,87 m2

Na poddaszu zaplanowano aż czternaście dwuosobowych pokoi noclegowych z prywatnymi łazienkami. Znajduje się tu również wyodrębniona strefa mieszkalna, na którą składa się salon z aneksem kuchennym i wyjściem na reprezentacyjny balkon, łazienka oraz pokój. Na poddaszu zorganizowano dodatkowo magazyny oraz pomieszczenie socjalne.