Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-26
RZUT PARTERU

RZUT PARTERU: 451,52 m2

1. Wiatrołap 5,13 m2
2. Hall 15,22 m2
3. Sala bankietowa 247,70 m2
4. Szatnia 17,23 m2
5. Klatka schodowa 14,46 m2
6. Pomieszczenie gospodar. 8,02 m2
7. Korytarz 4,61 m2
8. Przedsionek 2,94 m2
9. WC męskie 6,64 m2
10. Przedsionek 2,42 m2
11. WC damskie / niepełnospraw. 4,11 m2
12. WC damskie 6,84 m2
13. Korytarz 10,32 m2
14. Rozdzielnia kelnerska 9,65 m2
15. Zmywalnia naczyń 7,81 m2
16. Kuchnia 27,37 m2
17. Chłodnia 2,94 m2
18. Spiżarnia 1,51 m2
19. Pomieszczenie obróbki warzyw 3,48 m2
20. Magazyn prod. spożywczych 4,44 m2
21. Pomieszczenie socjalne 6,91 m2
22. Kotłownia na paliwo stałe 10,30 m2
23. Magazyn zasobów 5,77 / 6,31 m2
24. Klatka schodowa + korytarz 24,70 m2

Na parterze stworzono między innymi dużą salę bankietową, która jest przestrzenią otwartą i doświetloną z dwóch stron. Tuż przy wejściu zorganizowano szatnię oraz węzeł sanitarny, w tym toaletę dla osób niepełnosprawnych. Z tyłu obiektu umieszczono zaplecze, które tworzą: kuchnia, magazyny, pomieszczenie socjalne oraz kotłownia dostępna z zewnątrz budynku, dzięki utworzeniu do niej dodatkowego wejścia.