Projekt "Budynek gastronomiczno - hotelowy" Kod: K-161 u
RZUT PARTERU

Parter: 848,29 m2

1. Hall wejściowy + recepcja 70,26 m2
2. Szatnia 14,15 m2
3. Zaplecze recepcji 7,23 m2
4. Przechowalnia bagażu 3,15 m2
5. Biuro 21,46 m2
6. Wiatrołap 5,51 m2
7. Klatka schodowa 11,36 m2
8. Korytarz 41,21 m2
9. Przedsionek 5,52 m2
10. Łazienka 5,17 m2
11. Pokój dla os. niepełnosprawnej 9,94 m2
12. Przedsionek WC damskiego 7,15 m2
13. WC damskie 12,30 m2
14. WC dla os. niepełnosprawnej 4,38 m2
15. Przedsionek WC męskiego 7,15 m2
16. WC męskie 10,29 m2
17. Korytarz 37,25 m2
18. Skład opału 4,83 m2
19. Kotłownia 24,70 m2
20. Wiatrołap 5,52 m2
21. Klatka schodowa 12,01 m2
22. Szatnia personelu kuchni 9,70 m2
23. WC + natrysk personelu kuchni 5,49 m2
24. Pomieszczenie porządkowe 2,72 m2
25. Magazyn 3,68 m2
26. Pomieszczenie chłodziarek 5,70 m2
27. Pomieszczenie obróbki mięsa 3,47 m2
28. Pom. obróbki warzyw / jaj 6,97 m2
29. Kuchnia 35,13 m2
30. Rozdzielnia kelnerska 3,91 m2
31. Zmywalnia naczyń 7,41 m2
32. Przedsionek 2,28 m2
33. Magazyn 4,37 m2
34. Magazyn 6,95 m2
35. Magazyn 4,59 m2
36. Pomieszczenie porządkowe 2,48 m2
37. Sala restauracyjna 383,00 m2
38. Magazyn dla sali restaurac. 14,65 m2
39. Pom. techn. sanitarne 3,86 m2
40. Pom. techn. elektryczne 3,86 m2
41. Klatka schodowa 12,01 m2
42. Wiatrołap 5,52 m2