Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: K-12 C
RZUT PARTERU

 Parter: 565.50 m2  

1. Wiatrołap 4,54 m2
2. Hall + szatnia 23,78 m2
3. WC dla osób niepełnosprawnych 4,66 m2
4. Przedsionek WC 3,51 m2
5. WC męski 6,12 m2
6. Przedsionek WC 4,47 m2
7. WC damski 7,21 m2
8. Klatka schodowa 11,55 m2
9. Zrzut bielizny brudnej 2,11 m2
10. Recepcja 6,68 m2
11. Bufet 9,78 m2
12. Sala konsumpcyjna 112,96 m2
13. Sala konsumpcyjna 245,55 m2
14. Klatka schodowa 17,05 m2
15. Rozdzielnia kelnerska 7,48 m2
16. Zmywalnia naczyń 12,62 m2
17. Biuro 6,34 m2
18. Kuchnia 40,59 m2
19. Korytarz 19,91 m2
20. Magazyn zasobów 4,36 m2
21. Pomieszczenie na odpadki 2,50 m2
22. Magazyn szaf chłodniczych 8,87 m2
23. WC personelu kuchni 2,90 m2

 

Po wejściu do budynku przez główne wejście jest szatnia i sanitariaty. Następnie mamy recepcję oraz przylegający do niej bufet, oraz kuchnię z zapleczem. Główną przestrzeń na parterze zajmują dwie duże sale konsumpcyjne, w których można urządzać wesela i innego rodzaju imprezy okolicznościowe.