Projekt "Hotel, Pensjonat" Kod: K-12 B
RZUT PARTERU
Parter 567,0 m2
1. Wiatrołap 5,0 m2
2. Hall + 1/2 kom. 28,0 m2
3. Winda 2,5 m2
4. Szatnia 8,8 m2
5. WC dla os. niepełnospr. 4,4 m2
6. Przedsionek 3,5 m2
7. WC męski 5,9 m2
8. Przedsionek 3,5 m2
9. WC damski 6,7 m2
10. Recepcja 6,4 m2
11. Bar 9,8 m2
12. Sala taneczna 105,6 m2
13. Bar 8,0 m2
14. Sala bankietowa 234,2 m2
15. Korytarz 8,2 m2
16. Klatka schodowa 20,3 m2
17. Rozdzielnia kelnerska 7,6 m2
18. Zmywalnia 12,5 m2
19. Magazyn 6,0 m2
20. Magazyn dobowy 7,2 m2
21. Kuchnia 32,4 m2
22. Korytarz + schody 17,4 m2
23. WC dla personelu 2,5 m2
24. Wydawanie 4,5 m2
25. Odbiór 4,5 m2
26. Zmywalnia pojemników 4,9 m2
27. Zmywalnia talerzy 6,8 m2

Parter tworzy otwarta strefa bankietowa i mniejsze pomieszczenia wspomagające pracę personelu. Jest to doskonałe miejsce do organizacji wesela, ze względu na zaplanowanie zarówno strefy jadalnej, jak i tanecznej. Przestrzeń może również zostać przekształcona w restaurację działającą codziennie, a tylko w razie potrzeb zmieniać się w salę weselną. Do pomieszczeń wspomagających pracę należą: kuchnia, biuro, pokoje socjalne, magazyny itd.