Projekt "Restauracja" Kod: K-01C
RZUT PARTERU

Parter: 271,27 m2

1. Wiatrołap + szatnia 17,32 m2

2. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 4,05 m2

3. WC męski z przedsionkiem 6,26 m2

4. Sala konsumpcyjna 137,77 m2

5. Bar  6,19 m

6. Biuro 7,89 m2 

7. Rozdzielnia 4,53 m2

8. Zmywalnia 7,36 m2

9. Kuchnia 24,52 m2

10. Łazienka z WC 4,66 m2

11. Pomieszczenie socjalne 10,35 m2

12. Magazyn 3,11 m2

13. Chłodnia 2,93 m2

14. Magazyn 3,11 m2

15. Kotłownia 8,28 m2

16. Korytarz 17,39 m2

17. Obróbka warzyw i jaj 5,55 m2

 
Powierzchnia użytkowa:  228,28 m2
Powierzchnia netto:  271,27 m2