Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Fundament
Witam, czy do zabezpieczenia fundamentu może być zastosowany np styropian jaki stosuje się do ocieplenia budynku tj. np ścian zewnętrznych, czy musi być zastosowany zgodnie z projektem technicznym styrodur. Czy jeśli tak, to czy zmiana powinna być odnotowana w projekcie. Pozdrawiam
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Wiechu
1
2023-04-21 09:17:46
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Strop
Z projektu technicznego Szarobródek DM-6660 wynika, że sufit ma płytę kartonowogipsową x 2. Czy może być położona tylko jedna?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Czesław
1
2023-03-06 12:09:24
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Ściany wewnętrzne
Witam,
Czy jest dopuszczalne położenie na ścianach wewnętrznych domu (od strony elewacji budynku) płyt karton gipsowych zamiast tynków jak jest zalecane w planie technicznym?
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - kominek
czy można w tym projekcie umieścić kominek i zrobić ubikację osobno .Czy jest możliwe umieszczenie w projekcie schodów na stych z pomieszczenia gospodarczego
Pozdrawiam Anna
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Fundamenty
Witam, czy jest możliwość umieszczenia domu na płycie fundamentowej? Czy mogę prosić też o zestawienie materiałów na projekt na maila? dolinska.kamila@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kamila
1
2020-06-01 12:13:47
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Pytanie
Witam czy można prośic o szczegółowe rysunki projektu na email i czy na dachu jest zwykła więźba dachowa Dam.Gem@wp.pl pozdrawiam
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Dom szarobródek.
Dzień dobry.Mam pytanie,czy ktoś już wybudował ten dom,bardzo chciałabym zobaczyć wizualizcję tego domu,gdyż boję się budować go "w ciemno",jeden już nam nie wyszedł,jest to projekt Fabia.Dom zwyczajnie koszmarny i źle zaprojektowany.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Magda
1
2019-03-14 08:58:02
Projekt SZAROBRÓDEK DM-6660 - Nachylenie dachu
czy w projekcie można zmienić nachylenie dachu 37-47.czy w salonie można zaprojektować na całej długości okno tarasowe /od podłogi do sufitu/. Likwidacja daszku nad werandą .schody wejściowe na poddasze.Jestem zainteresowany tym projektem po zmianach.
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij