Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Projekt Zalasek
Witam.Jestesmy z żoną zainteresowani projektem Zalasek i chcieli byśmy prosić o przesłanie kosztorysu tego właśnie projektu na adres mailowy RdzanekJakub@gmail.com.Z góry dziękujemy.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Rdzanek Jakub
1
2020-06-25 12:12:47
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Gotowy dom
Dzień dobry
Mam pytanie czy jest możliwość, aby zobaczyć na żywo wybudowany dom z projektu Zalasek2.
Z góry Dziękuję i Pozdrawiam
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - budowa
Dzień dobry
czy mogę prosić o kosztorys budowy domu + wykończenie pod klucz. Mój mail syla340@wp.pl
dziękuje
Sylwia Wiklkosz
Autor:
Odp.
Ostatnia:
sylwia
1
2020-05-26 13:54:19
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - głębokość wykopu
Witam,
Czy głębokość wykopu musi być przez Państwa zmieniona w projekcie czy może być w trakcie budowy, gdyż u nas musi być w przedziale 120-150 i czy podczas zmiany musi to zmienić osoba która ma do tego uprawnienia czy po prostu ekipa budowlana kopie głębiej.
Pozdrawiam
Marcin Gąglewski ...
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Dom
Witam Chciałbym zapytać czy projekt występuje w wersji szkieletowej oraz czy istnieje możliwość zmiany układu pomieszczeń oraz okien proszę o odpowiedź
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Numer zamówienia: 2020-02-18680
Witam kupiłam Projekt domu ZALASEK 2 Kod L-6651 Numer zamówienia: 2020-02-18680 chciałam dokonać małe zmiany, zmiany maja dotyczyć:
Ściany zewnętrzne: beton komórkowy 24 cm
Ogrzewanie:piec CO na Pellet i Ekogroszek
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Zmiany
Uzupełnienie do poprzedniego pytania-Chodzi mi o to, że front domu będzie od strony południowej i chciałabym, żeby taras był od strony słonecznej,
Projekt ZALASEK 2 L-6651 - Kominek
Witam, mam dwa pytania.
W ktorym miejscu przewidujecie Państwo ewentualny komin i kominek w salonie?
Czy przy tym kącie nachylenia dachu jest jakaś przestrzeń na poddasze tzw. graciarnię, i skąd najlepiej zrobić otwierane schody w suficie?
Rozumiem że przy tym kącie nachylenia dachu inne niż bl ...
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij