Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Projekt Celozja 2; bezpłatne dodatki
Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani projektem Celozja 2 (L-6616). Czy tzw. bezpłatne dodatki typu projekty ogrodzeń, oczek wodnych, altan itd. sa zawarte już w cenie projektu, czy sa one dostępne dopiero po wydaniu opinii w mediach społecznościowych?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Anna N.
1
2020-05-27 08:21:32
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Projekt
Witam interesuje mnie identyczny projekt ale w technologi kanadyjskiej jest szansa przerobić ten projekt może mają już Panstwo gotowy ? Pozdrawiam prosze o kontakt email naturalsport@tlen.pl
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Zamówienie projektu
Witam.
Chciałbym zamówić ten projekt i jestem na niego zdecydowany jednakże czy można zmienić w nim rodzaj stropu na żelbetowy oraz zamiast wiązarów dodanie typowej więźby pod blachodachowke?
Pozdrawiam Maciej.
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Zmiany w projekcie
Witam kupilem od was ten projekt mam pytanie dotyczace zmian czy niektore scianki dzialowe tak jak w kuchni czy lazience mozna usunac czy okno tarasowe mozna powiekszyc na szerokosc czy instalacje kanalizacyjna mozna pociagnac jeszcze do kotlowni czy te zmiany mizna zrobic podczas budowy czy takie ...
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Koszt montażu dachu
Witam czy ktoś juz.montowal.dach i jakie sa.koszta z.montażem w pomorskim wołaja za więźbe razem z montazem zgodnie z projektem 24 tys netto..za.sam szkielet bez dachówki czy to normalna.cena prosze o opinie czy.mozna przerobić dach na tradycyjny?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Solar tchm
0
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - Projekt CELOZJA 2 L-6616- rezygnacja z kotlowni.
Dzień dobry.
Mam pytanie czy można we własnym zakresie zmodyfikować projekt?
I zrezygnować z budowy komina do odprowadzania spalin. Chodzi mi o zbudowanie domu ogrzewanego foliami grzewczymi oraz instalacją fotowoltaiczną. Czy taka zmiana jest dopuszczalna i zgodna z prawem budowlanym?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sylwester
1
2020-02-27 15:53:39
Projekt CELOZJA 2 L-6616 - wymiary okien
witam mam pytanie czy mogę uzyskać informacje dotyczące wymiarów okien a w szczególności okna tarasowego czy istnieje możliwość powiększenia tego okna na szerokości bez nanoszenia zmian w projekcie jaka jest przewidziana wysokość posadzki jakie jest przewidziane ogrzewanie podłogowe czy tradycyjnie ...