Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami nt. architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt Oliwnik DM-6621 - Ewentualne zmiany w projekcie
Dzień dobry jesteśmy zainteresowani państwa oferta projektu domu. Interesuje mnie cena dokonania zmian w projekcie. A dokładnie to chciał bym zmienić ceramiczne pustaki 25cm na beton komórkowy 30cm., również chciał bym widzieć w projekcie piec na eko groszek, a tak ze zmienić rozmiar dwóch okien. J ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Włodzimierz Levchyk
1
2019-12-02 08:27:37
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email marcinczerwinski86@o2.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Marcin
1
2019-10-20 19:27:45
Projekt Oliwnik DM-6621 - Projekt
Witam. Jestem zainteresowany tym projektem Oliwnik, proszę o przedstawienie zestawienia materiałów celem przekalkulowania kosztów na adres email przemeksz3a@gmail.com
Autor:
Odp.
Ostatnia:
PRZEMEK
1
2019-10-17 09:01:27
Projekt Oliwnik DM-6621 - dm-6621
Dzień dobry,
Jestem zainteresowany zakupem projektu,proszę o przesłanie wykazu materiałów celem przekalkulowania kosztów.
dziękuję i pozdrawiam,
Bielecki Maciej
m.bielecki@cedorpolska.pl
Projekt Oliwnik DM-6621 - Charakterystyka energetyczna.
Witam,
Czy w projekcie DM6621 Oliwnik jest opisana charakterystyka energetyczna budynku zgodnie z przepisami o charakterystyce energetycznej? Pytam, ponieważ jest to niezbędne do uzyskania pozwolenia na budowę. Nie mam dostępu do projektu i nie wiem czy jest to uwzględnione.Projekt został zakupion ...
Projekt Oliwnik DM-6621 - koszt
witam jestem zainteresowany projektem.
czy maja moze Panstwo aktualny kosztorys budowy na 2019r.stan surowy zamkniety?
Jesli tak to prosze o pszeslanie na e-mail torski35@wp.pl
pozdrawiam
Tomasz Górski
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Tomasz Górski
1
2019-05-29 14:56:10
Projekt Oliwnik DM-6621 - Rysunki poglądowe
Dzień dobry,
czy mogę poprosić na adres email rysunki poglądowe te tego projektu https://www.kbprojekt.pl/1812/oliwnik
Czy macie państwo jakąś wycenę materiałów dla każdego etapu pracy?
potyr1@gmail.com
Projekt Oliwnik DM-6621 - zmiany w projekcie
Witam.
Zakupiłam ten projekt ale mam pytanie co do zmian jednego pomieszczenia.
czy istnieje możliwość samodzielnego usunięcia pomieszczenia nr 6 jak na rysunku czyli łazienki?
Czy zmiany musza być zatwierdzone przez was czy moge ich dokonać w trakcie budowy domu ?
Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij