Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 12 414 35 06, 12 414 35 34, 12 410 49 71 |
lub za pomocą formularza kliknij >>
Projekt budynku gastronomicznego, który doskonale nadaje się do organizacji w nim domu weselnego. Jego wnętrze jest bowiem bardzo reprezentacyjne, oparte na konstrukcji słupowej. Przestrzeń należy więc do bardzo słonecznych, przestronnych i idealnych np. do tańca. Część poddasza została zaadaptowania poprzez stworzenie antresoli, która przykrywa pomieszczenia wspomagające pracę restauracji. Dzięki temu sala konsumpcyjna jest otwarta wertykalnie, zaś zaplecze nie zaburza jej atrakcyjnego wyglądu. Budynek może również zostać wykorzystany jako restauracja, biuro, sklep w zależności od indywidualnych potrzeb właściciela. Całość założenia przykrywa dach dwuspadowy, który świetnie sprawdzi się w terenach poza miastem.
Antresola: 145,52 / 157,75 m2 |
Budynek w strefie zewnętrznej nie wybija się zanadto z otoczenia, jednak jego wnętrze jest bardzo atrakcyjne pod względem przestronności i funkcjonalności. Prostota formy została wzbogacona o słupy konstrukcyjne, które dodają założeniu lekkości i subtelności. Odpowiednie oświetlenie może doskonale podkreślić charakter obiektu i skierować na niego uwagę - również w nocy. Doda to niewątpliwie uroku i wyróżni go na tle innych. |
Budynek nie należy do skomplikowanych i bardzo rozbudowanych. Mimo to jest bardzo funkcjonalny i doskonale sprawdzi się przy chęci realizacji obiektu ekonomicznego, a zarazem atrakcyjnego.
Projekt budynku gastronomicznego pełniący funkcję domu weselnego LK-24, parterowy z częściowym poddaszem użytkowym (antresola), bez podpiwniczenia. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Strop nad zapleczem parteru: żelbetowy. Kąt nachylenia dachu: 35°. Pokrycie dachu: dachówka ceramiczna. Dostępna jest również wersja B ze ścianami z pustaków MAX 29 cm, styropian 12 cm oraz pokryciem dachu z blachy dachówkowej. |
Powierzchnia zabudowy: 482.92 m²
Powierzchnia użytkowa: 578.61 m² Kubatura: 3332.00 m³ Szerokość działki: 23.70 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia budynku węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 35° Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 10.82 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe Wskaźnik energii pierwotnej: 38.30 kWh/(m²·rok) |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: antresola Typ: gastronomiczne, handlowo-usługowe, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku handlowo-usługowego, projekt budynku usługowego, projekt baru, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, świetlica, placówka wsparcia dziennego dla dziecka Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Łukasz Szczepaniak
ŁĄCZNA ZAWARTOŚĆ OBU PROJEKTÓW ARCHITEKTONICZNO - BUDOWLANEGO ORAZ PROJEKTU TECHNICZNEGO, KTÓRE MOŻNA ZAMÓWIĆ RAZEM LUB OSOBNO :
|
Uzyskujemy pozwolenia na budowę i wykonujemy adaptacje do konkretnej działki sprawdź szczegóły >> Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie w googlach lub na facebooku i przyślijcie nam informację o jej umieszczeniu a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków. Informacje o umieszczeniu prosimy przesyłać na adres gratisy@kbprojekt.pl
|