![]() |
28.12.2016 22:171. Jak wiele stołów (4-, 6-, 10-osobowych) zmieści się w stali nr. 4? Czy rzeczywiście budynek kwalifikuje się na urządzanie wesel kilkudziesięcioosobowych?... |
Zadzwoń do nas! PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 |
Budynek usługowy z przeznaczeniem gastronomicznym, doskonały do utworzenia karczmy, restauracji lub baru. Tradycyjny wygląd podkreślony przez dwuspadowy dach i odpowiednią okładzinę, doskonale sprawdzi się przy utworzeniu restauracji z polską kuchnią regionalną. Budynek posiada bardzo rozbudowane, funkcjonalne wnętrze z zewnętrznym tarasem od strony ogrodowej, a sala konsumpcyjna jest otwarta i dostosowana do przyjmowania dużej liczby gości. Prosta bryła podkreśla tradycyjny charakter założenia i jest bardzo przyjazna dla oka. Obiekt dostosowano do przyjmowania osób niepełnosprawnych.
![]() |
![]() |
Parter: 234,09 m2 1. Wiatrołap + szatnia 17,05 m2 2. WC damski i dla osób niepełnosprawnych 3,93 m2 3. WC męski z przedsionkiem 5,87 m2 4. Sala konsumpcyjna 96,82 m2 5. Bar 9,24 m2 6. Rozdzielnia 6,55 m2 7. Przedsionek 2,80 m2 8. Zmywalnia 7,17 m2 9. Kuchnia 23,92 m2 10. Łazienka z WC 4,43, m2 11. Pomieszczenie socjalne 10,21 m2 12. Chłodnia 3,41 m2 13. Magazyn 3,60 m2 14. Magazyn 3,81 m2 15. Pomieszczenie gospodarcze 2,00 m2 16. Korytarz 16,97 m2 17. Obróbka warzyw i jaj 5,38 m2 18. Skład opału 3,41 m2 19. Kotłownia 7,52 m2 |
Projekt budynku gastronomicznego pełniącego funkcję restauracji K-01, parterowy, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak ceramiczny 25 cm, styropian 15 cm, okładzina drewniana 5 cm. Strop: drewniany. Nad salą konsumpcyjną strop na wysokości 514 cm, nad pozostałą częścią obniżony. Kąt nachylenia dachu: 38°. |
Powierzchnia zabudowy: 285.80 m²
Powierzchnia użytkowa: 234.09 m² Kubatura: 1563.10 m³ Szerokość działki: 23.40 m UWAGA: podawana przez nas minimalna szerokość działki dotyczy ustawienia domu węższą elewacją. Ilość kondygnacji: 1 Liczba pomieszczeń: 19 Kąt nachylenia dachu: 38 Pokój na parterze: Nie Wysokość budynku: 8,10 m Rodzaj ogrzewania: paliwo stałe - pellet Wskaźnik energii pierwotnej: 35,58 kWh/(m²·rok) |
![]() Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze nieużytkowe Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt domu weselnego, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Architekt: Ewa Ferfecka-Homola, Aleksandra Majcher, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|
![]() |
28.12.2016 22:171. Jak wiele stołów (4-, 6-, 10-osobowych) zmieści się w stali nr. 4? Czy rzeczywiście budynek kwalifikuje się na urządzanie wesel kilkudziesięcioosobowych?... |