Projekt Budynek gastronomiczny z zapleczem - sezonowy Kod: LK-125
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242,
508 037 512, 12 414 35 34 /
PN - PT od 16 do 18: 790 625 570
Model
Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

PARTER: 204,75 m2

1. Magazyn + komunikacja 15,50 m2
2. Chłodnia półproduktów 4,13 m2
3. Chłodnia surowców 4,14 m2
4. WC + przedsionek 2,90 m2
5. Pokój socjalny 4,69 m2
6. Magazyn na napoje 3,80 m2
7. Magazyn zewnętrzny 23,55 m2
8. Pomieszczenie obróbki warzyw 4,76 m2
9. Pomieszczenie produkcji 35,20 m2
10. Zmywalnia naczyń 9,55 m2
11. Grill 9,25 m2
12. Sala sprzedaży 24,44 m2
13. Kasa 4,50 m2
14. Pomieszczenie biurowe 9,16 m2
15. Umywalnia damska 13,06 m2
16. WC damskie 9,09 m2
17. WC dla osób niepełnospr. 4,92 m2
18. Umywalnia męska 13,04 m2
19. WC męskie 9,07 m2

Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem - sezonowy LK-125
Budynek komercyjny parterowy, niepodpiwniczony, bez garażu. Obiekt jest sezonowy funkcjonujący tylko w okresie letnim - nie będzie posiadał ogrzewania. Ciepłą wodę użytkową zapewnią dla obiektu bojlery elektryczne.
W budynku produkuje się posiłki (bez spożywania ich w obiekcie).
Przewidziano węzły sanitarne dla klientów: WC damskie + natryski, WC męskie + natryski oraz WC dla osób niepełnosprawnych.
Przewidywane zatrudnienie - około 10 osób (lub więcej w zależności od potrzeb).

Technologia: drewniana
Ściany zewnętrzne: płyta OSB 1,5 cm, słupy drewniane 16x16 cm lub 5x16 cm, wełna mineralna - 16 cm - pomiędzy konstrukcją nośną, płyta OSB 1,5 cm, deski obiciowe drewniane.
Strop w budynku: stropodach
Kąt nachylenia dachu:
Wentylacja: mechaniczna
Powierzchnia dachu: 273,29 m2
Program: 2 chłodnie, 3 magazyny, 4 WC, pokój socjalny, pomieszczenie obróbki warzyw, pomieszczenie produkcji, zmywalnia naczyń, grill, sala sprzedaży, kasa, pomieszczenie biurowe, umywalnia damska, 2 umywalnie.

Powierzchnia zabudowy: 268.20 m²
Powierzchnia użytkowa: 204.75 m²
Kubatura: 993.10 m³
Szerokość działki: 23.72 m
Ilość kondygnacji: 1
Liczba pomieszczeń: 19
Kąt nachylenia dachu:
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 4,90 m
Wskaźnik energii pierwotnej: 41,21 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: brak poddasza
Typ: gastronomiczne, komercyjne, projekt budynku usługowego, projekt budynku gastronomicznego, drewniane
Technologia: drewniana

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
CENA 3 EGZ. PROJEKTU 6 900PLN

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo, podzielcie się swoją opinią o naszej firmie a otrzymacie całkowicie za darmo pakiet bezpłatnych dodatków.

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej