Projekt BUDYNEK GASTRONOMICZNY Z ZAPLECZEM NOCLEGOWYM Kod: K-92
Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 508 037 512,
780 001 242 /
PN - PT od 14 do 18: 602 629 577
Model
Elewacje
elewacja ogrodowa
elewacja frontowa
elewacja boczna
elewacja boczna
Rzut parteru

PARTER: 948,73 m2

1. Wiatrołap 8,50 m2
2. Hall główny 76,47 m2
3. WC 4,01 m2
4. Sala wielofunkcyjna + bar 216,79 m2
5. Rozdzielnica elektryczna 5,62 m2
6. WC Męski + przedsionek 9,12 m2
7. WC Damski + przedsionek 12,46 m2
8. Rozdzielnia kelnerska 26,13 m2
9. Zmywalnia 11,55 m2
10. Kuchnia 41,00 m2
11. Korytarz 25,06 m2
12. Obróbka warzyw/jaj 6,85 m2
13. Kotłownia 18,78 m2
14. Przygotowalnia mięsa 4,00 m2
15. Magazyn 4,29 m2
16. Magazyn prod. suchych 2,43 m2
17. Chłodnia 7,49 m2
18. Magazyn 8,40 m2
19. Pokój socjalny personelu kuchni 8,87 m2
20. WC + Natrysk 5,01 m2
21. Biuro 13,40 m2
22. Magazyn 8,39 m2
23. Sala wielofunkcyjna 375,56 m2
24. Magazyn na alkohol 5,62 m2
25. WC męski + przedsionek 15,71 m2
26. WC damski +  przedsionek 15,71 m2

Rzut poddasza

PODDASZE: 805,60 m2

1. Kl. schodowa + hall 107,44 m2
2. Mag. bielizny czystej 10,68 m2
3. Mag. bielizny brudnej 5,48 m2
4. WC 4,01 m2
5. Pokój socjalny 9,25 m2
6. WC 2,66 m2
7. Korytarz 32,70 m2
8. Pokój dwuosobowy 18,52 m2
9. Łazienka 3,49 m2
10. Pokój dwuosobowy 18,52 m2
11. Łazienka 3,49 m2
12. Pokój trzyosobowy 19,24 m2
13. Łazienka 3,49 m2
14. Pokój dwuosobowy 19,24 m2
15. Łazienka 3,49 m2
16. Pokój wypoczynkowy 21,88 m2
17. Pokój sypialny, dwuosobowy 12,49 m2
18. Garderoba 4,11 m2
19. Łazienka 4,56 m2
20. Łazienka 2,41 m2
21. Pokój dwuosobowy 18,08 m2
22. Łazienka 3,49 m2
23. Pokój trzyosobowy 23,54 m2
24. Łazienka 3,49 m2
25. Korytarz 41,67 m2
26. Pokój dwuosobowy 18,08 m2
27. Łazienka 3,49 m2
28. Magazyn 5,88 m2
29. Pom. porządkowe 2,62 m2
30. Pokój dwuosobowy 17,96 m2
31. Łazienka 3,56 m2
32. Pokój dwuosobowy 22,97 m2
33. Łazienka 3,56 m2
34. Pokój jednoosobowy 16,46 m2
35. Łazienka 5,18 m2
36. Pokój trzyosobowy 20,61 m2
37. Łazienka 3,56 m2
38. Pokój dwuosobowy 20,61 m2
39. Łazienka 3,56 m2
40. Korytarz 34,12 m2
41. Pokój dwuosobowy 18,45 m2
42. Łazienka 3,56 m2
43. Pokój dwuosobowy 18,45 m2
44. Łazienka 3,56 m2
45. Pokój dwuosobowy 18,84 m2
46. Łazienka 3,53 m2
47. Pokój dwuosobowy 18,84 m2
48. Łazienka 3,53 m2
49. Pokój dwuosobowy 18,84 m2
50. Łazienka 3,53 m2
51. Pokój dwuosobowy 18,84 m2
52. Łazienka 3,53 m2
53. Pokój dwuosobowy 18,45 m2
54. Łazienka 3,56 m2
55. Pokój dwuosobowy 18,45 m2
56. Łazienka 3,56 m2
57. Pokój dwuosobowy 20,66 m2
58. Łazienka 3,56 m2
59. Pokój dwuosobowy 20,66 m2
60. Łazienka 3,56 m2

Projekt budynku gastronomicznego
z zapleczem noclegowym
K-92
Budynek parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony.

Technologia: ściany zewnętrzne - pustaki ceramiczne 30 cm, styropian 15 cm, tynk zewnętrzny.
Stropy: żelbetowe
Kąt nachylenia dachu: 30°
Ogrzewanie: kotłownia gazowa, instalacja solarna
Wentylacja: mechaniczna nawiewno-wywiewna z odzyskiem ciepła
Program użytkowy parteru: Wiatrołap, komunikacja z recepcją, dwie sale wielofunkcyjne z barem, WC męski i damski, WC dla niepełnosprawnych, 2 magazyny na alkohol, kuchnia + zaplecze, trzy magazyny, chłodnia, pom. socjalne dla personelu kuchni,  biuro.
Program użytkowy poddasza: komunikacja, 19 pokoi dwuosobowych;(w tym jeden apartament dwuosobowy), 3 pokoje trzyosobowe, jeden pokój jednoosobowy, magazyn bielizny czystej, magazyn bielizny brudnej, magazyn, pom. porządkowe, WC ogólnodostępne, pokój socjalny z WC.

 

 

 

Powierzchnia zabudowy: 1156.60 m²
Powierzchnia użytkowa: 1754.33 m²
Kubatura: 9498.20 m³
Szerokość działki: 46.28 m
Ilość kondygnacji: 2
Liczba pomieszczeń: 86
Kąt nachylenia dachu: 30°
Ilość pokoi: 23
Pokój na parterze: Nie
Wysokość budynku: 12,00 m
Rodzaj ogrzewania: gazowe
Wskaźnik energii pierwotnej: 71,92 kWh/(m²·rok)
Możemy dostosować ten projekt do Twoich potrzeb, napisz co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom Garaż: bez garażu
Piwnica: bez podpiwniczenia
Poddasze: poddasze użytkowe
Typ: mieszkalne z funkcją usługowo-handlową, gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, restauracja, projekt restauracji, konferencyjne, projekty budynków konferencyjnych, projekt budynku konferencyjnego, Projekty domów weselnych
Technologia: tradycyjna

Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
CENA 4 EGZ. PROJEKTU 7 200PLN

Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych.

Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.

 

  • 10 stylowych projektów ogrodzeń
  • 10 projektów śmietników
  • 5 projektów grilli z funkcją rusztu, kominka i wędzarni
  • 6 projektów oczek wodnych
  • 6 projektów altan
  • 4 projekty huśtawek ogrodowych
  • 4 projekty bud dla psów
  • 4 projekty szamb o poj. 21,6 m3; 14,6 m3; 10 m3 i 6,4 m3
  • 2 projekty przydomowej oczyszczalni ścieków. Jeden dla
  • rodziny do 4 osób, drugi dla rodziny do 6 osób
  • Projekt przydomowej elektrowni wiatrowej
  • Schemat instalacji fotowoltaicznej
  • Projekty budek lęgowych dla kilkudziesięciu gatunków ptaków
  • Zgoda na wszelkie zmiany i adaptacje

zobacz więcej