Masz pytania, chcesz zamówić projekt. Zadzwoń do nas!
PN - PT od 8 do 16: 780 001 242, 508 037 512, 780 015 759 / PN - PT od 16 do 18: 790 625 570 |
![]() Bryłę budynku zaprojektowaliśmy na planie litery T. Wysunięcie w elewacji frontowej jest tutaj dominującym elementem architektury. W połaciach dachu przewidzieliśmy liczne okna, które doświetlają pomieszczenia na poddaszu. Projekt ten ze względu na swoją prostotę konstrukcji i architekturę polecam wszystkim inwestorom, którzy cenią sobie niskie koszty budowy. Aby zrealizować K-50 potrzebna jest działka o szerokości minimum 26,7m. |
![]() |
PARTER: 328,5 m2 1. Hall / schody 44,6 m2 2. Biuro 12,1 m2 3. Przedsionek 4,7 m2 4. WC damski 3,4 m2 5. WC dla os. niepełnosprawnych 4,1 m2 6. WC męski 8,3 m2 7. Korytarz 12,5 m2 8. Pokój z aneksem kuchennym 19,5 m2 9. Przedpokój 2,7 m2 10. Łazienka 2,7 m2 11. Pokój z aneksem kuchennym 19,5 m2 12. Przedpokój 2,7 m2 13. Łazienka 2,7 m2 14. Pokój dla os. niepełnosprawnych 13,5 m2 15. Łazienka 4,1 m2 16. Kotłownia 10,3 m2 17. Restauracja 85,8 m2 18. Rozdzielnia kelnerska 11,6 m2 19. Zmywalnia 5,4 m2 20. Chłodnia 3,8 m2 21. Kuchnia 23,6 m2 22. Magazyn 2,4 m2 23. Magazyn 3,6 m2 24. Pom. socjalne + WC 9,0 m2 25. Pom. porządkowe 1,1 m2 26. Korytarz 11,8 m2 27. Pom. obróbki jaj i warzyw 3,3 m2 Na parterze zaprojektowaliśmy recepcję, oraz część restauracyjną z pełnym zapleczem kuchennym, socjalnym i magazynowym. Duża sala konsumpcyjna o powierzchni 85 m2 może przyjąć do ~60 osób, więc można w niej bez problemu organizować przyjęcia okolicznościowe. Do dyspozycji gości przygotowaliśmy trzy pokoje, z czego dwa mają aneksy kuchenne a jeden przystosowany jest do potrzeb osób niepełnosprawnych. Zaraz przy głównym wejściu jest biuro oraz węzeł sanitarny. Kotłownia jest osobnym pomieszczeniem z wejściem wyłącznie z zewnątrz. |
![]() |
PODDASZE: 281,8 m2 |
K-50 To niedrogi w realizacji projekt budynku gastronomicznego, który na poddaszu posiada pokoje dla gości.
Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym K-50, parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony. Technologia tradycyjna: ściany zewnętrzne - pustak Suporex 24 cm, styropian 12 cm, tynk zewnętrzny. Stropy: żelbetowe. Kąt nachylenia dachu: 35°. |
Powierzchnia zabudowy: 381.10 m²
Powierzchnia użytkowa: 610.90 m² Kubatura: 2752.00 m³ Szerokość działki: 26.70 m Ilość kondygnacji: 2 Liczba pomieszczeń: 49 Pokój na parterze: Nie |
Możemy dostosować ten projekt do
Twoich potrzeb, napisz
co chciałbyś w nim zmienić, przeprojektujemy go tak, aby w pełni odpowiadał Twoim oczekiwaniom
Garaż: bez garażu Piwnica: bez podpiwniczenia Poddasze: poddasze użytkowe Typ: gastronomiczne, motele, komercyjne, projekt hotelu, projekt motelu, projekt karczmy, projekt budynku usługowego, projekt zajazdu, hotel, projekt domu weselnego, pensjonat, projekt pensjonatu, projekt budynku gastronomicznego, parterowe z poddaszem użytkowym, restauracja, projekt restauracji Technologia: tradycyjna Autorzy projektu: Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
|
Projekt został opracowany zgodnie z normami budowlanymi, w pełnym zakresie wymaganym dla projektów gotowych. Szanowni Państwo podzielcie się swoją opinią o naszych projektach, a pakiet BEZPŁATNYCH DODATKÓW otrzymacie całkowicie za darmo do każdego zamówionego projektu domu.
|