Projekt "Budynek gastronomiczno - noclegowy" Kod: K-59
RZUT PARTERU
Parter: 816,25 m2
1.Wiatrołap 6,25 m2
2.Lobby + schody 94,49 m2
3.Przedsionek 5,66 m2
4.WC dla niepełnosprawnych 3,78 m2
5.Szatnia 6,08 m2
6.Recepcja 15,05 m2
7.Sala bankietowa 171,31 m2
8.Klatka schodowa 19,21 m2
9.Pomieszczenie techniczne 16,18 m2
10. Kuchnia 46,47 m2
11. Wydawalnia 22,63 m2
12. Zmywalnia 12,98 m2
13. Przygotowanie warzyw/jaj 7,20 m2
14. Magazyn chłodniczy 7,91 m2
15. Magazyn 9,03 m2
16. Korytarz 15,46 m2
17. Magazyn 4,17 m2
18. Sala bankietowa 317,00 m2
19. Klatka schodowa 19,21 m2
20. Pomieszczenie techniczne 16,18 m2
W części centralnej parteru jest główny hall, na jego początku zaprojektowaliśmy recepcję, szatnię oraz sanitariaty. Za głównym hallem jest kuchnia wraz zapleczem. W lewym skrzydle zaprojektowaliśmy salę bankietową na 80 osób oraz pomieszczenie techniczne. W prawym skrzydle jest główna sala bankietowa na 160 osób i pomieszczenie techniczne.