Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-50
RZUT PODDASZA

PODDASZE: 281,8 m2
/ 317,9 m2

1. Hall / klatka schodowa 24,3 m2
2. Magazyn bielizny brudnej 2,7 m2
3. Hall 20,7 m2
4. Pom, socjalne + WC 6,3 m2
5. Magazyn 4,2 m2
6. Magazyn 2,5 m2
7. Korytarz 12,7 m2
8. Pokój 11,5 m2
9. Łazienka 2,7 m2
10. Pokój 11,7 m2
11. Łazienka 2,7 m2
12. Pokój 11,7 m2
13. Łazienka 2,7 m2
14. Pokój 11,7 m2
15. Łazienka 2,7 m2
16. Pokój 11,7 m2
17. Łazienka 2,7 m2
18. Korytarz 12,7 m2
19. Pokój 11,7 m2
20. Łazienka 2,7 m2
21. Pokój 15,6 m2
22. Łazienka 2,7 m2
23. Pokój 10,2 m2
24. Łazienka 3,1 m2
25. Pokój 13,0 m2
26. Łazienka 2,9 m2
27. Pokój 13,2 m2
28. Łazienka 2,6 m2
29. Pokój 12,3 m2
30. Łazienka 2,8 m2
31. Mag. bielizny czystej 2,6 m2
32. Pom. gospodarcze 2,5 m2
33. Pokój 22,8 m2
34. Łazienka 3,1 m2

Na poddaszu zaprojektowaliśmy pokoje dla gości. Do ich dyspozycji jest dziewięć pokoi dwuosobowych z łazienkami, jeden pokój jednoosobowy, oraz jeden pokój czteroosobowy. Do ich obsługi przewidziane są dwa magazyny na pościel, oraz pomieszczenie gospodarcze. Pracownicy mogą korzystać z małego pomieszczenia socjalnego.