Projekt "Pensjonat, Dom weselny" Kod: K-36
RZUT PARTERU

PARTER: 505,44 m2

1. Hall + recepcja 41,8 m2

2. Pom. elektryczne 2,4 m2

3. Hall 30,1 m2

4. Szatnia 6,2 m2

5. Sala konsumpcyjna 236,4 m2

6. WC męski 8,7 m2

7. WC dla osób niepełnospr. 3,4 m2

8. WC damski 8,7 m2

9. Pomieszczenie socjalne 9,5 m2

10. WC 2,8 m2

11. Pokój kierownika 6,6 m2

12. Przechowalnia i dezynfekcja jaj 2,1 m2

13. Korytarz 32,2 m2

14.Komora chłodnicza 3,7 m2

15. Obieralnia warzyw 6,3 m2

16. Chłodnia 6,0 m2

17. Kotłownia 11,4 m2

18. Deserownia 5,1 m2

19. Kuchnia 23,1 m2

20. Magazyn warzyw 2,3 m2

21. Magazyn produktów suchych 2,5 m2

22. Zmywalnia 5,8 m2

23. Bar 8,1 m2

24. Wydawalnia 4,6 m2

25. Klatka schodowa 11,6 m2

26. Pokój dla osób niepełnospr. 17,6 m2

27. Łazienka 6,8 m2

Za wejściem głównym zaprojektowaliśmy recepcję oraz klatkę schodową na poddasze. Program parteru jest podzielony na dwie strefy. W lewym skrzydle jest całe zaplecze potrzebne do obsługi pensjonatu. Są tu sanitariaty, pomieszczenie socjalne dla pracowników, pokój kierownika, kuchnia wraz zapleczem. Centralną część budynku oraz prawe skrzydło zajmuje duża sala konsumpcyjna. Program uzupełnia pokój z łazienką dla osoby niepełnosprawnej.