Projekt "Budynek gastronomiczny z zapleczem noclegowym" Kod: K-26
RZUT PODDASZA

PODDASZE: 374,55 / 394,68 m2

1. Korytarz 49,45 m2
2. Przedsionek z szafą na bieliznę 2,62 m2
3. Pokój 15,51 / 16,45 m2
4. Łazienka 3,03 m2
5. Pokój 16,71 / 17,78 m2
6. Łazienka 3,03 m2
7. Przedsionek 3,85 m2
8. Pomieszczenie socjalne 2,90 m2
9. Magazyn porządkowy 4,03 / 6,05 m2
10. Magazyn bielizny czystej 1,45 m2
11. Pokój 15,10 / 16,10 m2
12. Łazienka 2,88 m2
13. Pokój 15,28 / 16,27 m2
14. Łazienka 2,88 m2
15. Pokój 15,10 / 16,10 m2
16. Łazienka 2,86 m2
17. Pokój 15,11 / 16,12 m2
18. Łazienka 2,82 m2
19. Pokój 15,16 / 16,12 m2
20. Łazienka 2,88 m2
21. Pokój 15,16 / 16,38 m2
22. Łazienka 2,95 m2
23. Pokój 15,10 / 16,10 m2
24. Łazienka 2,86 m2
25. Pokój 15,11 / 16,12m2
26. Łazienka 2,71 m2
27. Pokój 15,79 / 16,86 m2
28. Łazienka 2,71 m2
29. Pokój 14,89 / 15,84 m2
30. Łazienka 2,71 m2
31. Pokój 15,05 / 16,00 m2
32. Łazienka 2,73 m2
33. Pokój 15,20 / 16,34 m2
34. Łazienka 2,81 m2
35. Salon z aneksem kuchennym 39,62 / 42,76 m2
36. Pokój gościnny z garderobą 13,26 / 14,15 m2
37. Łazienka 2,73 m2

Na poddaszu zaplanowano aż czternaście dwuosobowych pokoi noclegowych z prywatnymi łazienkami. Znajduje się tu również wyodrębniona strefa mieszkalna, na którą składa się salon z aneksem kuchennym i wyjściem na reprezentacyjny balkon, łazienka oraz pokój. Na poddaszu zorganizowano dodatkowo magazyny oraz pomieszczenie socjalne.