Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt ZALASEK DM-6651 - zmiany w projekcie
Dzień dobry,
czy można wyburzyć ścianki między pom. 3,4,5 zrobić z tego 1 duże pomieszczenie z dużym oknem panoramicznym co najmniej 3x2 m?
Czy można zmienić rozstaw okien w salonie a między oknami doprojektować kominek na etapie adaptacji?
Czy dopuszczalna jest budowa z gazobetonu?
czy na eta ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
megi2503@poczta.onet.pl
1
2021-02-23 08:24:04
Projekt ZALASEK DM-6651 - zalasek z dachem dwuspadowym
Bardzo podoba mi się rozmieszczenie pomieszczeń w tym projekcie. Wiadomo, że adaptacja kosztuje dość dużo, dlatego mam pytanie czy jest podobny projekt z takim rozkładem tylko z dachem dwuspadowym oraz z garażem. Na działkę szerokość 22m2 więc garaż musiałby być dodudowany z tyłu budynku. Dach w li ...
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zmiana
Witam,
jaki jest koszt zmiany dachu 4 spadowego na 2 spadowy o nachyleniu 30 stopni ?
adres email: rafalsliwiok@gmail.com
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zalasek - zapytanie
Dzień dobry, jesteśmy zainteresowani kupnem projektu domu Zalasek, chcielibyśmy dowiedzieć się czy jest możliwość żeby Państwo sprawdzili czy ten projekt jest zgodny z warunkami zabudowy które posiadamy na działce. A także czy jest możliwość zrobienia ogrzewania podłogowego oraz zmiany kąta dachu d ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Klaudia Poll
1
2020-11-25 12:21:25
Projekt ZALASEK DM-6651 - stal zbrojeniowa
Witam .Kupilem od panstwa projekt domu zalasek i chcialbym zapytac o zestawienie stali zbrojeniowej.Prosil bym o przesłanie na adres e-maile kaskader6@vp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
robert
0
Projekt ZALASEK DM-6651 - przeprojektowanie
Witam chciałem zapytać czy można by było wydłużyć kuchnię do wysokości pokoju nr10 i pokoje nr 6 i 8 wydłużyć na równo z salonem nr7 ? Czy może to zatwierdzić kierownik budowy czy państwo mogli by to zrobić i jaka cena projektu wtedy by była ? Na 100 % będą wiązary czy może to być też ujęte już w p ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Andrzej F
1
2020-11-06 08:08:03
Projekt ZALASEK DM-6651 - Jaki standard WT?
Dzień dobry,
czy ten projekt spełnia standard WT 2021 ?
Czy można ścianę (z wyjściem na taras) cofnąc i wyrównać do linii pokoi narożnych, bez przeprojektowania?
Projekt ZALASEK DM-6651 - Dzień dobry.
Chciałabym prosić kogoś o zdjęcia projektu zalasek w środku. Będziemy budować w przyszłym roku. I jesteśmy ciekawi wyglądu. Z góry dziękuję. Meil agnieszka.mikolajczyk2@o2.pl
Projekt ZALASEK DM-6651 - Zapytanie
Witam,
Jetstem zainteresowany zakupem projektu.
Chciałbym się dowiedzieć jak wygląda proces ewentualnych zmian w projekcie:
1) Czy najpierw kupuję projekt a potem konsultuję się z Państwem odnośnie ewentualnych zmian? Jeśli tak to jaki jest koszt ewentualnych zmian w projekcie?
2) Uzgadniam ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Łukasz Trybulski
1
2020-08-27 12:56:15
Projekt ZALASEK DM-6651 - Dom d
Dzień dobry dzień dobry Dzień dobry, czy mogę prosić o kosztorys na adtes monikaurbanek2008@interia.pl
Dom Zalasek6651. Pozdrawiam