Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt KAMASJA DM-6615 - koszt budowy
Dzień dobry, czy można prosić o przesłanie zestawienia materiałów celem oszacowania kosztów budowy na email: tomeksopel11@wp.pl
Projekt KAMASJA DM-6615 - Fundament
Dzień dobry, czy można prosić o wymiary fundamentu i info co ile musza być strzemiona? Projektant przetrzymuje projekt a ja potrzebuję te informacje dla ekipy. Pozdrawiam
E-mail: daria_j17@wp.pl
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Daria
1
2023-02-08 10:15:08
Projekt KAMASJA DM-6615 - poddasze kamasja dm 6615
witam
czy mozna poddasze zaadaptowac w jakikolwiek sposób na pokój
pokoje lub pomieszczenie typu warsztat zaplecze
rozumiem ze są skosy ale tam w szczycie chyba jest okolo 3m czy ewentualnie w czasie budowy mozna podniesc sciane o 2,3 pustaki do góry.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
mirek
1
2022-10-24 10:43:33
Projekt KAMASJA DM-6615 - Kamasja
Dobry wieczór. Kilka miesięcy temu zakupiłem u Was kamasję . jakieś dwa miesiące temu z racji faktu iż ceny materiałów budowlanych drastycznie poszły w gore postanowiłem rozpocząć budowę domu :-) . Dałem projekty architektowi on załatwiał wszystkie kwity . Pozwolenie na budowę zostało wydane ale ar ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Piotr
1
2021-10-21 16:01:53
Projekt KAMASJA DM-6615 - Szczyt dachiwy.
Witam Witam. Mam takie pytanie odnośnie co znajduję się w szczycie dachowym na elewacji. Bardxo estetycznie to wygląda ale nie wiem jak się to nazywa.
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Ania
1
2021-06-07 09:11:43
Projekt KAMASJA DM-6615 - zapytanie
Czy w tym projekcie jest poddasze nieużytkowe? Jeśli tak to czy można coś na górze wydzielić? Np pokój lub dwa. Pozdrawiam
Projekt KAMASJA DM-6615 - zdjecia
Jeśli ktoś byłby chętny podzielić się zdjęciami z budowy domu Kamasja 2 to proszę o meila na wiolunia2809@wp.pl Dziękuję. P.S. Wyrażam zgodę aby ten meil był zamieszczony publicznie.
Projekt KAMASJA DM-6615 - Zmiany
Witam jesteśmy zainteresowani kupnem projektu Kamasja DM-6615. Lecz mam pytanie. Czy można obniżyć dom do max 7m, możemy niestety maksymalnie mieć wysokośc domu właśnie te 7m. I w jaki spsób można to zrobić? Czy zmieniając kąt dachu?
Dziękuję i pozdrawiam Iza
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Iza
2
2020-12-27 02:19:25
Projekt KAMASJA DM-6615 - Projekt Kamasja DM-6724
Witam . Jestem zainteresowany projektem Kamasja DM-6724 ze stropem Teriva .Czy mogłabym prosić zestawienie materiałów tej wersji? Jeśli tak to proszę wysłać na e-mail agnieszka.mikrut@interia.com